Underbar låt

Lägger in klippet på den låten som jag har mest i hjärnan nu..

Ha en mysig kväll alla där ute! :)


Höstlov

Nu är det äntligen höstlov!!!! Eller har haft det i några timmar nu, men kom hem från stan nyss. Mamma och jag träffades efter skolan och fixade lite saker och sedan gick vi en lång runda på Stumholmen, jättemysigt!!
     Nu är det verkligen höst ute, varenda löv på träden är bruna och jag fattar fortfarande inte hur fort detta året har gått. Kan någon förklara för mig? Ikväll blir det att mysa framför tv:n med lite gott och sedan får vi se vad helgen har med sig för skojigheter.

OP1A ♥

Hade en väldigt bra dag i skolan, gemenskapen i den nya klassen känns jättetrevlig och jag gillar den verkligen! Matteprovet kändes väldigt bra, hoppas resultatet visar detsamma :) Efter skolan blev det stan och shoping med mamma, köpte väskan jag funderat lite på, bild finns längre ner.
     Imorgon händer det inte så mycket i skolan, men något kul blir det väl alltid!

Vi hörs!


OP1A ♥


Jag just nu!


Mitt nya hål i örat..


Väskan jag köpte idag, den röda färgen syns inte lika bra på bild, men den är underbar!!!


Mattepluggande ikväll

Hej, kvällen har spenderats med datorn, musik och matteboken! Den sistnämnda var tråkigast men har prov imorgon så sen är proven färdiga innna lovet. SKÖNT!!! Mvg-provet i naturkunskap gick sådär, vet inte om jag hade rätt svar på frågorna eftersom allt handlar om att motivera svaren så mycket man vill. Men har ju mitt starka vg vilket jag är supernöjd med. 
     Det var hockey ikväll fast på borta plan i Olofström och Karlskrona vann med 4-3, trodde faktiskt inte det i början när dem låg under, men segern känns väldigt bra. KHK ligger fortfarande på delad första plats vilket känns super!! :D
     Tänkte göra ett armband och sedan är det dags att sova, hörs imorgon! :) Sovgott


God Kväll

Hade en ganska seg skoldag och pluggade hela förmiddagen när jag och Sofia inte behövde vara med på datakunskapen. Mvg-prov imorgon i naturkunskap, är ganska säker på att jag kommer få kortslutning men jag kommer göra mitt bästa. Träffade även min handledare som jag ska ha på min praktikplats som börjar om två veckor, jag hoppas det kommer gå bra! ;) 
     Tog även mitt andra hål i vänster öra idag, skulle ju vänta i två veckor efter att de första blev helt fel och konstigt. Det är stor skillnad, första gången jag tog det värkte det hela dagen, nu känns inget alls! Skönt de... Kommer lägga upp bild på det snart!
     Börjar bli dags för att sova, känner mig ganska trött och hängig! Ha det bra alla läsare ♥


Jag och Sofia för 3-4 år sedan, gamla häriga minnen ♥


Kort skoldag

Hemma från skolan efter en väldigt kort skoldag. Började halv tolv och slutade halv två! Det känns väldigt skönt, läraren gick igenom information om praktiken och delade ut lite papper mm. Borde börja plugga till naturkunskapen och matteprovet som är denna veckan, men får se när jag kommer igång. Det ska bli väldigt skönt med lov nästa vecka :) Hoppas allt är bra med er, slänger in en bild från Norrlandssemestern i somras, längtar tillbaka!!!!


Soliga Norrfällsviken ♥

Tillbaka

Det var ett bra tag sedan jag bloggade! Har inte haft ork eller lust, det har varit en del saker som har gjort att jag inte orkat helt enkelt! Men jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan jag skriver igen. Hockey var det i eftermiddags härligt att kunna koppla bort allting och vara så inne i matchen som man är! Vinst blev det mot Pantern och gick upp på delad första plats! :) 
     Imorgon är det skola igen! Har sovmorgon dessutom som inte är helt fel om man säger så. Men hade snart tänkt att sova i alla fall och ska försöka se till att skriva snart igen! :)

Godnatt och ha det bra <3


RSS 2.0