Det är vi som är KHK!!



Ni kanske tror att det här är ett kafferep men det är bara somarns skosnöre som gick sönder. Domarn var tvungen att byta hela och Höök (till vänster) ser väldigt intresserad ut av hur man gör!

Ikväll blev det en förlust mot Skåre. Det slutade med 3-5 och matchen var väldigt bra även om vi inte vann. KHK kämpade på bra men Skåre var mycket bättre! De hade en väldigt bra skridsko-teknik och de var mycket snabba! Det var 3444 personer som var på dagens match och det var Tommy Nilsson som sjöng nationalsången och även en låt i första periodspausen! Efter första perioden stod det 0-1 till Skåre och när KHK kom in i andra perioden var de väldigt taggade. De spelade jättebra och gjorde ett mål av dagens målskytt Jimmie Svensson. Andra perioden fortsatte och vi kämpade på bra! Tredje perioden blev läskig när Skåre skött in 1-2, bara någon minut senare gjorde dem 1-3 och när dem sen skött in 1-4 trodde alla att de var kört. Men KHK hämtade sig och kvitterade till 2-4 av Jimmie Svensson och kort därpå blev det 3-4 av (Gissa vem?) Jo, Jimmie Svensson! :) Hoppet var uppe när det återstod 1 minut kvar av matchen, KHK tog ut sin målvakt Oscar Fransson men då gjorde Skåre mål igen! :( Sorgligt nog slutade matchen 3-5 men KHK gjorde en riktigt bra match! Jag tycker att Jimmie Svensson var den som kämpade på bäst och det var jättekul att han fick sätta 3 mål! Backen som var bäst idag var Roger Wahlqvist pga att han kämpade och visade att han verkligen ville vinna matchen och det är bra gjort! Vi är stolta över er! :)

Ha det bra! Hörs imorgon..

Hockey snart! :D



Svenskan gick bara bra! Vi diskuterade om boken och jag kände att jag var väldigt delaktig i diskussionen, förhoppningsvis märkte Liselott att jag har läst boken!! Efter det hade vi franska och det gick också ganska bra! :)

Om 50 minuter är det hockey, KHK mot Skåre hoppas att vi vinner! :D Ska fota lite som jag lägger ut sen! Vi hörs sen efter matchen, ha det bra! <3

Bild och Svenska!

Nu har jag precis haft bild på morgonen :) Vi ska börja måla på duk nästa vecka, vi ska göra en bild som har med boken vi läser i svenska att göra och det känns ganska kul! Jag har valt att rita en bild från Götgatan i Stockholm! :) Nu väntar jag på att svenska lektionen ska börja. Sitter i skolans datasal och är helt ensam! Det är jätteskönt för ute i korridoren är det bara en massa skrik och stoj! På svenskan ska vi nog gå igenom boken vi läser som heter "Mina drömmars stad" och är skriven av Per-Anders Fogelström. Den är helt okej men inte den roligaste boken jag har läst! :)
Måste dra nu!

Hockey imon! :)

God kväll..  Imorgon är det hockey igen. :D Play Off 2 mot Skåre och jag hoppas att vi ska vinna! Har aldrig hört talas om Skåres hockeylag men vi får hoppas att vi ska kunna spöa dem! Matchen skulle egenligen ha varit på lördag men det är ju inte så lätt att flytta på Sveriges bästa Ulf Lundell, så matchen blir imon istället! :)

På lördag blir det nog en filmkväll hos Matilda eller Erika vet inte riktigt, Sofia kunde tydligen inte komma för hon ska ha kalas för sin brorsa men vi ska nog ha trevligt ändå! Vet inte riktigt hur det kommer gå med Lundell men det löser sig nog ändå! :)

Imorgon i skolan är det väl bara som vanligt, har fotoprofil eller träslöjd! Ganska stor skillnad men båda sakerna är roliga!! Nu blir det väl att göra sig i ordning och sova, skulle vara ganska skönt att somna tidigt!

Godnatt, Emma Nenzén   <3<3


Uffe på besök!!



Ulf Lundell kommer till telenor arena på lördag! :D Hade gärna gått men det har inte blivit så! Jag kommer i alla fall att försöka få Uffes autograf och gärna en bild på han och mig eller bara han.. :) Konserten börjar 19.30 är det någon som ska dit? På senare tid har jag börjat gilla Uffes musik mer o mer och jag tycker han är jättebra! Det började i julas när vi spelade en Absolut Chrismas skiva där hans underbara låt "Snart kommer änglarna att landa" som jag tycker är riktigt bra! :D Sen när jag hörde fler låtar av han har jag blivit helt besatt! Har inte så många låtar av han än men det kommer väl! :)


Plugg-dagen

Idag var vi tvugna att komma till skolan för vi skulle ha en lektion i teknik. Tekniken var om Design och Funktion där Victor höll ett litet föredrag. Efter lektionen åkte jag & mamma till Maxi för att handla. Det blev en special tidning som Svensk Damtidning har gjort om Victorias och Daniels förlovning! När vi kom hem letade jag och mamma fram 2 jättecoola väskor. Sen satte jag mig för att skriva distansen på datorn och den var ganska lätt!! Man skulle bara förklara lite av den filmen vi har tittat på i skolan och lite olika saker om Sveriges Järnmalm och sånt! Efter att den var klar så passade jag på att skriva musik läxan tills på måndag! Den är också färdig och nu blir det väl att plugga på engelska och franska!! Hörs senare!

Det var Doris Dag igår!



Skriver igen då! :) Början av denna dagen var helt okej! Började med idrott och det var okej, råkade i och för sig göra självmål på klasskampen av vissa omständigheter och B vann över oss igen! Efter idrotten gick jag tillbaka till skolan och åt en macka och pluggade på matten, fick hjälp av Liselott och hon förklarade verkligen så att man fattade! :) Blev jättetacksam och tack vare henne så fick jag 2 poäng extra på provet! Provet var ganska svårt men jag kunde grunden och totalt fick jag nog 23 poäng och gränsen till G är på 17.

Efter lunch började jag få något konstigt stickande hugg i magen och fick lämna skolan vid halv tre, missade engelskan men jag vet ju vad vi har i läxa så de ska nog vara lätt att ordna upp! När jag kom hem la jag mig i soffan med täcket och började läsa en bok! Efter bara 3 sidor blev jag sömnig och somnade. Vaknade och då skulle vi äta! Magverken hade gått över men efter maten kom den hemska smärtan tillbaka. Fattar inte var det är för något men jag hoppas det går över! Det är riktigt obehagligt och vi får se om det går över!

Den här bilden lägger jag ut för att igår fick jag mitt andra brevsvar från USA och det var Doris Day som var en känd skådespelerska och sångerska på 40-60 talet. Tänk att ha sjungit med Frank Sinatra!! Det känns jättebra att ha ökat en ytterligare jättekändautograf till samlingen och det är extra kul att få svar! :D:D

Kram Emma

Dagen efter storbeskedet!!


Foto: Jenny Alexandersson

Nu är det några månader sedan jag prao:ade på Svensk Damtidning och jag saknar det! Jag läste nyligen på Jennys blogg att de har haft en ny prao-elev. Jag verkar inte vara den enda 14-åringen som gillar kungligt och att skriva! När min tid på damen var över och jag började skolan igen saknade man alla på "jobbet" jättemycket och det hade varit kul att vara där igen! Det hade varit jätteroligt att vara där denna veckan nu när Kronprinsessan har gått ut med sin förlovning!

När jag hör namnet Daniel Westling tänker jag dels på att han är Kronprinsessans pojkvän, men också på det ögonblicket när jag träffade han i april för ett år sedan! Jag var jättenervös när jag började prata med honom och han verkade trevlig men han fick tyvärr inte skriva någon autograf och han ville inte rita något i mitt block. Men att ha träffat denna blivande prins och dessutom ha pratat med honom känns väldigt coolt! :D

Kram

Äntligen ett kungligt bröllop i sikte!

Stort grattis till Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Jag tycker att det är jättekul att de ska gifta sig och jag önskar all lycka till dem! Jag kan bara drömma om att vara en journalist som har fått vara med på presskonferansen idag och det hade varit jättekul och spännande! :D Men från en kunglig historia till matteboken som jag måste fördjupa mig i eftersom vi har prov imorgon! :(


Grattis! :)



Grattis grabbar till segern i globen! Även om jag inte tyckte det var någon höjdare så hoppas jag det går bra för er :) Tack för senast!! <3


Sommar snart??

Idag började jag med att äta frukost och att titta på dagens avsnitt av Gilmore Girls på kanal 5!! När Gilmore Girls var slut, tittade jag klart på det senaste avsnitett av One Tree Hill! :) One Tree Hill är nog en av de bästa serierna som finns och de kommer ett nytt avsnitt ikväll!! :D Jag tog tag i matten eftersom jag har prov på onsdag! Det känns inte så kul för det är på "Algebra och Ekvationer" som jag tycker är väldigt krångligt men jag ska göra mitt bästa. :) Tog en promenad i vinterkylan och jag längtar efter solen och sommaren! Ikväll blir det en stund hos farmor och farfar och sen blir det att titta på Beck-filmen som går på 4:an klockan 21.00 

Kram!

KHK tog åter en hemmaseger :D



Idag var det första Play Off - matchen och vi mötte Mjölby. Matchen var hyfsad, de var inte den bästa matchen jag har sett men huvudsaken var ju att vi vann, 7-3 dessutom! :) Domarn var inte direkt bra, han blåste sönder hela andra perioden med sina konstiga utvisningar! Det är verkligen inte kul! Kunde inte se den sista kvarten i tredje eftersom min hockeypolare och barndomsvän med familj skulle komma hem till oss! Felicia och Anders (hennes pappa) hejar på Nybro så det blir mycket diskussioner om hockey när vi träffas! :D Vägen är ju lång till kvalserien men om vi vinner alla matcher (vilket jag inte tror) kommer vi möta Nybro! Det kan ju bli väldigt roligt.. :) Annars har dagen varit lugn men det blev lite stressat när vi skulle till matchen eftersom dem har stängt av infartsleden, matchen låg i riskzon men vi hann i tid.. Nu är det väl dags för att sova, så hörs imordon!

Det är vi som är KHK!!!


Godnatt..


RSS 2.0