-


Tänkte lägga upp en av mina nya upptäckter inom musikvärlden! Men när jag sökte på youtube fanns inte låten med.. Låten heter i alla fall 1000 heta kyssar med Docent död! För ni som är intresserade. <3 Men jag lägger upp en låt med Noice istället! :)




Skit väder!!

Här i Karlskrona har inte sommarvädret kommit, det är sista maj och det känns som sista oktober! :o Vad är detta? När kommer den riktiga värmen? Jag hoppas i alla fall inte att det är sådant här skitväder när vi är i Berlin! Då vill jag ha sol.. :D

Nu är man inne på sista "riktiga" skolveckan med vanliga lektioner och det känns toppen! Fick reda på att jag höjt mig i ett ämne och blev väldigt glad över detta!! :D Annars gör man inget speciellt idag, sitter bara hemma och tar det lugnt eftersom man inte har något plugg att ägna sig åt! Det enda jag måste göra är att kolla på Hjärt och Lung räddningsfilmen som jag fick låna av skolsköterskan! ;) Inte så jobbigt.. Kan ju vara bra om jag ska gå plåsterlinjen! ;)

Gillar dessutom mina topplistor på Spotify! :D

 


Mors dag

Idag är det Mors dag :D Grattis alla mammor! Idag blir det att baka en kaka till hemkunskapens knytkalas!! :D Det blir nog att göra kärleksmums, men måste börja på med det snart! Gick upp ganska sent idag med så man får väl sätta fart. ^^ Funderar även på att måla naglarna efter det att jag har bakat, om jag hinner. Kollade förresten på ett avsnitt på Baywatch och blev riktigt imponerad när jag hörde Roxettes låt "The Look" i själva avsnittet! Vad stora dem var på 80/90 talet!!! :D En konsert med dem hade ju inte varit helt fel.. Nej, nu ska jag gå och baka!

Hörs senare! ;D


Joggingtur i spöregn

Hejsan! :) Gårdagskvällen var jättemysig med Felicia, vi satt vid datorn och nördadde oss vid facebook och en massa hockeysidor! Vi snackade som aldrig förr och när vi bestämde oss för att gå en runda och när vi väl var ute så började det ösregna! Vi sprang länge och till slut hittade vi ett grillskjul vid skolan som vi stannade under! Självklart var vi dyngsura och när vi sedan kom hem, var vi helt genomblöta! (Y) Härligt!! Fick också en väldigt fin present, nämligen Niklas Wikegårds autograf! :D Felicia träffade nämligen honom i torsdags! ^^ Tackar så mycket..

Idag vet jag inte vad som kommer hända, just nu sitter jag vid lite olika hemsidor och lyssnar på musik! Njutande! ;) Om en vecka packar jag nog för fullt inför Berlin-resan med klassen. Vilket ska bli jättekul! :D

Hörs senare.. <3


Studiedag

Efter en lugn och skön studiedag i stan med mamma, så ska jag nu till Emmaboda! :D Det ska bli jättekul att få träffa Felicia igen! ;) Det var ju ett tag sedan. För tillfället sitter jag och har gjort en ny upptäckt när det gäller musik, nämligen Noice! :D Ligger några år efter, men de är verkligen inte fel! ^^

Bara hör av er om det är något! :D


Punken lever

Hemma från en väldigt kort skoldag, en timme närmare bestämt.. Men var kvar mycket längre! Sitter nu vid datorn och är jättetrött, kunde inte sova igårkväll av någon konstig anledning, det gick bara inte. ;) Nästa vecka är det tre skoldagar och de två andra hajk-läger! Spännande :) Snart är 9:an över och det kommer kännas väldigt konstigt när det är slut och man börjar i en ny klass och skola i augusti! Kommer sakna er alla, som jag har lärt känna under dessa 3 åren.

Sitter och lyssnar på underbar punkmusik från 80-talet och det är ju aldrig fel! ;) Imperiet, Ebba Grön, Noice och Docent Död! :D Trevligt, trevligt! Ikväll blir det mys vid datorn och framför tv:n! Studiedag imorgon och sedan på kvällen ska jag till Felicia!!!!!!! Längtar :D<33 


KISS - Video

Här kommer videon från KISS sista låt. Detta var sista föreställningen och den var grymt bra, kommer sakna den! :D





KISS - Möte

Musikalen är nu över! Det känns jättetråkigt. Det har varit en resa sedan början av 9:an och det är nu man märker att det bara är två och en halv vecka kvar till sommarlovet! De här 3 åren har varit så underbara och att få ett avslut på musikalen har varit så kul. Föreställningarna har gått riktigt bra, men den ikväll var verkligen speciell eftersom det var sista! :( Det känns verkligen inte kul. Denna veckan har vi tillbringat all vår tid på porslinan och vi har gjort 6 st föreställningar! Tack för att det blev så bra.. (L) Kommer komma ihåg denna veckan som något riktigt positivt!!! :)


Träffade också KISS efter konserten! Är superglad :D Det kommer också upp ett videoklipp inom snar framtid med KISS!! :D 
 


Hos mormor

Sitter för tillfället hos mormor och firar hennes födelsedag! :) Grattis :D ♥ Kollar på sommarkrysset och myser för att det är helg. Nästa vecka sker väldigt roliga saker i skolan! SKa nämligen ha premiär på musikalen och arbeta med den hela veckan. Det ska bli jättekul! :D Igår var det förhoppningsvis sista provet i 9:an och det är ju jättehärligt! :D Om två veckor åker jag till Berlin och längtar jättemycket! ^^ Har beställt Eu-kort som man måste ha i fall man blir sjuk! Det är tydligen en sjukförsäkring, så skaffa det om ni inte har gjort det! Jätteenkelt att skaffa, gå in på www.forsakringskassan.se :)

Men kan inte skriva mer nu, hörs nog senare! ;D


Vilken dag

Härligt att denna jobbiga skoldag är över, det ska bli helt underbart att koppla av innan man ska sova. Började först med nationella kemi, labbdelen. Det var ganska enkelt och därför kändes det som om jag blev godkänd. Sedan arbetade jag på veckans flex med Erika och Nathalie och vi blev färdiga med den.

Efter det blev det en snabb lunch och sedan två stycken nationella prov i franska. Roligt!!! :( Hörförståelsen var jättesvår och verkligen inte rolig. Chansade i stort sett på allting och sedan gjorde jag den muntliga delen med Erika. Den kändes inte så bra men blev i alla fall godkänd, vilket är huvudsaken! :)

Denna dagen kändes som om den aldrig skulle ta slut. Senare blev det stan ett tag och ändrade flexen lite till mina egna ord. Är riktigt nöjd med den och ska snart skicka in andra läxor, innan jag somnar. Det blir kanske till att plugga lite franska fraser, inför det skriftliga provet imorgon! Jag blir tokig på alla prov. När denna veckan är över ska jag fira, med att inte göra någonting! Riktigt härligt för en gångs skull. :)

Ne, nu ska jag nog snart sova, ha det bra! :)


Solsken idag

Idag var hela KoM, Galären på Västra Mark och hade den årliga Galäriaden! Hade ont i halsen så var funktionär vid kulstötningen vilket var riktigt kul! :D När solen kom vid lunchtid blev ju dagen inte sämre, så sitter med lite röda axlar och lite röd i ansiktet, speciellt näsan! :D 

Imorgon är det nationella i No - labration och sedan är det So - flex och på eftermiddagen är det franska nationella hör och muntligt prov! Vet inte hur det kommer gå i något av ämnerna men hoppas jag blir godkänd! :) 

Ha det bra! :)

 

Sov sött

Franska provet idag kändes inte bra för fem öre. Fattade knappt någonting av det som stod på pappret och oftast chansade jag på svaren. Men jag får hoppas att jag svarade rätt så jag får godkänt! ;) Fick ganska bra information idag på mötet om Berlin. Men det mesta visste vi nog redan! ^^ Det ska i alla fall bli jättekul att åka dit och ju mer jag tänker på det, desto roligare ska det bli! Har lust att köpa ett nytt minneskort till kameran, men tänkte inte på det när vi var på Media Markt i Kalmar! :( Hoppas vi åker dit innan jag åker till Tyskland..

Nu ska det i alla fall bli jättehärligt att krypa ner i sängen och läsa en liten stund och sedan sova!! :D Sov gott alla människor!


Topphumör

Hej alla glada! :D

Vaknade halv elva idag och det var riktigt skänt att sova ut. Har flex nu på förmiddagen och sedan vid 14.30 är det nationella i franska! Hoppas jag blir godkänd. Är annars på glatt humör eftersom solen skiner och det är jättehärligt väder ute!!! :D Det känns som att sommaren kan vara på väg.

Tänkte snart gå och duscha, tvätta håret och sminka mig. Efter nationella provet blir det att äta hos mormor och sedan ska vi på möte på skolan angående Berlin-resan. Längtar tills vi åker till Berlin, för det ska bli jättekul!! :D

Hörs senare


Reklam

Tummen upp för den reklam som visats på min blogg idag! :D Hade själv gärna vart på den konserten. ;)


Kiss ♥


Trötter

Sitter och slöar framför datorn och är jättetrött. Orkar inte göra några skolprojekt och framförallt inte plugga franska! Har nationella i franska imorgon och det kommer inte gå speciellt bra, men jag hoppas på de bästa! :) Lite glosor kan man ju titta igenom. ;) Ska i alla fall försöka ta tag i det nu. Ha det bra! <3


Ikväll blir det ett avsnitt av Baywatch :D


15 - 05 - 10

Har inte bloggat på två dagar, men hade en grym kväll med Hanna och Amanda i torsdags och sedan sov vi över. Vi tittade på Twilight, New Moon och första avsnittet av Baywatch! :D Har aldrig tidigare sett Baywatch, men gillade de direkt! Åkte hem igår på förmiddagen och hade ett par vänner till familjen här och det var riktigt mysigt. :D Kolla gärna in deras jättefina smycken som de säljer här: http://www.silvertree.se/ 

Det kommer bilder från torsdagen, när jag fått en del skickade av Hanna!!! :)


Lovdagar

Äntligen är det 4 dagars lov, (helgen är inräknad) otroligt skönt att bara få sitta hemma och slippa plugga! ;) Inte helt fel.. Imorgon kväll blir det att sticka till Hanna Panna vilket ska bli riktigt kul! :D Amanda kommer också dit, så det blir riktigt tjejmys, vilket ska bli skojsigt :D<3 Ikväll blir det nog att sitta uppe en stund och njuta av ledigheten! :D Ha det riktigt bra (a)


Fin fina brudar :D ♥





Riktigt coolt

Hur coolt är inte detta? Sitter och lyssnar på mitt nya favvoband The Basballs och kollade min Facebook och plötsligt hittar jag ett nyinlagt klipp på The Basballs fansida och hur många kändisar skulle göra detta på stan? Vill gärna träffa dem igen, eftersom de var så grymt trevliga och charmiga!

I like you, guys! :D ♥


Varning: Hårigt inlägg

Varning för alla känsliga om detta inlägg, speciellt Felicias mamma! ;D Var ju på Skansen i Stockholm och försökte bota min skräck mot dessa spindlar. De på bilderna är giftiga och farliga, så inget man stöter på i hemmet.. ^^ Är ju fortfarande inte speciellt glad för dem, men jag klapade i alla fall en på benet! (a)




Goliatspindeln som kan bli upp till 28 cm i diametern! Läskigt :O


En liten sötnos (not)



Ha det bra! :D


Spex-foto

Tog spexfoton idag, var själv en brud från 80-talet och det var ju inte helt fel! Dock blåste det i hoglandspark, så alla i vår klass blev oroliga och fotografen tog bara någon enstaka bild! :( Inte kul! Hoppas på det bästa.. :D Här kommer bilder!



David!


Tiger Woods (Amanda) och Elin Woods (Hanna)


Jag och Carro! Back from 80's


Ronny och Ragge! Vilka grabbar! ;D


Kändisar & Jag

Har haft mycket prov och inläningsinlägg denna veckan och har inte någon ro till att blogga! Lägger därför ut en del bilder på mig och kändisar som jag träffade under min vecka i Stockholm! :) Kommer nog komma in lite olika inlägg lite då och då.. Men ska försöka beskriva så mycket som möjligt om min vecka i Stockholm!


Melody Gardot & Jag


Anna Anka & Jag


Sam (i The Basballs) & Jag


Digg (i The Basballs) & Jag


Basti (i The Baseballs & Jag


Hemma igen

Hej, har inte skrivit på över en vecka. Har varit i Stockholm och har inte hunnit med att kunna blogga. Kommer lägga upp olika inlägg om Stockholm inom någon vecka. Träffade en massa kändisar och hade det jätteskönt! Hade verkliegn velat vara där en vecka till! ;) Nu ska jag återgå till kemiboken och sedan blir det att somna tidigt så att man orkar med skolan, den kommande veckan! Ha det bra.

RSS 2.0