Bröllop idag! ^^

Än så länge är det faktiskt soligt här i Karlskrona och det är verkligen "Kryss i taket".. :O Idag ska vi på bröllop ute på Sturkö och det ska bli mycket trevligt! :) Håller på att ladda kameran så att man kan ta riktigt fina bilder under dagen! :) Får se om jag lägger upp några imorgon! ;)

Ha en trevlig helg! ;D <33

Härliga låtar!

Vill dela med mig av två av mina favoritlåtar just nu! Dem är hämtade från youtube och den ena låten är ingen video eller så men själva låten är huvudsaken! :) Lyssna och njut!! :) Det första klippet är med Backyard Babies - "Save by the bell" och den andra är med Pernilla Andersson - "Johnny Cash och Nina P".




Vilken sommar!



Vad är det för sommar vi har i Sverige!?? Regn och rusk hela tiden! :( Vad är det för kul med det? Jag vill bada och ha det skönt.. Hänga med polare på stranden och så som man förväntar sig att man ska få göra när det blir sommarlov! Istället är det mulet och en viss chans till regn! :( Detta är väl minst tredje sommaren som är riktigt dålig och jag har bara badat två gånger. En mer än förra sommaren! Nej, sommaren har blivit mycket sämre än vad den var när man var yngre. Förmodligen är det allt prat om klimatförändringarna som är skurken bakom det hela och vi har soliga vinterdagar och molniga sommardagar.. Det började ju till och med hagla härom veckan!!!!! :O I alla fall blir jag väldigt nerstämd på sånt här väder och man känner sig bara trött och hängig. Det finns ju säkert någon annan ute i vackra Sverige som känner likadant men man hör det inte så ofta!! Nu vill jag att den sista månaden som är kvar innan skolan börjar så ska det vara fint och soligt väder! ;) Fortsätter det att var dåligt kommer jag längta ännu mer tillbaka upp till Norrland hos mammas kusiner där det var lugnt och skönt, långt hemifrån, ljust dygnet runt och soligt vid midsommarafton!!

<33


Datan tillbaka! :D

Nu har jag äntligen fått en dator! :D Det blev inte min gamla utan jag fick en ny. Eftersom dem på lagningsgrejen aldrig blev färdiga så har dem skickat en ny! Inte samma utan en som är bättre och har mycket mer minne! :D Jag är i alla fall glad och överlycklig av att äntligen kunna få sitta framför en dator! :D Jag hoppas att jag kommer kunna skriva mer och det kommer bli mycket bilder från den månaden som har gått! Men men! :) Ligger lite efter på Felicias blogg, men det är bara att ta igen! ;) <33

RSS 2.0