Bröllop idag

Har inte bloggat på två veckor men har inte haft någon lust. I tisdags började jag gymnasiet och jag går omvårdnadsprogrammet. Än så länge känns det riktigt bra och roligt! Kurserna känns bra och det känns lite annorlunda att vara tillbaka i skolbänken men ändå trevligt på något sätt.

Idag ska jag och familjen på bröllop vilket ska bli väldigt roligt!! Ska fixa mig nu, men kommer lägga upp bilder på mig senare! :) 




Tjejkvällen närmar sig

Snart dags att åka hemifrån, ska träffa Hanna på Statoil. Sedan åker vi gemensamt ut till Amanda och hos henne ska vi ha en grym tjejkväll. Dock kunde inte Peter komma.. Attans med, det var länge sedan vi hade våra tjejkvällar tillsammans, sist var det i Berlin. :) Men på något sätt ska vi försöka utan honom, och det kommer säkerligen gå jättebra!

Vi hörs! 

 
Tjejkväll, med Peter i Berlin


Målade även Peters långfinger med nagellack!


Videos

Lägger upp en ny kategori, så kallad videos. Där mina inspelade filmer är. Detta för att lättare kunna hitta dem i framtiden! :) Lägger dessutom upp dem igen!


03 - 08 - 10

Har inte bloggat innan idag, för jag har inte haft något att skriva om tyvärr! Visste inte om jag skulle skriva ikväll heller, men ett litet inlägg kommer här. Har bara tagit det lugnt idag också, har läst och suttit lite vid datorn. Har haft kontakt med Felicia under dagen, och nu ikväll blev det lite fight :D Det kommer nog bli mycket snack om hockey på lördag när vi ses. :)



Ska till frisören imon, tänkte få topparna klippta. Men har ingen aning om hur jag ska göra med den så kallade luggen. Den bara hänger, hoppas han har något förslag! :)

Vi hörs

Gymnasiet närmar sig

Då är det bara två veckor kvar tills man börjar gymnasiet. Lite läskigt är det, men kul att få lära känna nya personer. Det är jag och elva till som kommer gå omvårdnadsprogrammet och det känns lite annorlunda när jag är van vid runt trettio personer! Men man vänjer sig och det kan nog vara ganska mysigt med en liten klass.

Har tagit det väldigt lugnt idag, eftersom jag vaknade med huvudvärk och har haft det hela dagen. Nu ikväll åkte vi in en liten runda till stan och jag träffade Marika Lagerkrantz. En ny autograf till samlingen! :) Snart blir det nog att gå och lägga sig och jag hoppas huvudvärken släpper tills imorgon!

RSS 2.0