Bakdag och fjårtizz-gänget!

Nu är de flesta eleverna på gtalären i Sälen och åker skidor! Vi som är kvar hemma på skolan, vi får roa oss själva. ;) Jag, Nathalie och Erika ska baka kakor tills vernisagen på fredag och det tycker vi är jättekul!! Vi började med att diskutera vad vi vill baka och vi har kommit fram till lite olika recept! Lägger ut lite efterhand här på bloggen! Vi började idag med att göra chokladbollar och eftersom det inte fanns så mycket pärlsocker fick vi blanda olika strösselsorter men det blev ganska gott!! ;)

Jag har kommit med i ett nytt gäng som vi kallar för Fjårtizzgänget. :D Vårt gäng består av Jag, Karan, Per, Amanda, Gotland (Joel) och Hanna!! Vi pratar helt obegripligt pga att vi lägger till Z:an på allt vi säger!! Men det är roligt!! Jag och Amanda tillhör ju inte "fjårtizz"  åldern på riktigt, men vi får låtsas!! ;) Fjårtizz-språket kan bli lite jobbigt ibland när man ska läsa något eller förstå vad en annan medlem säger! Men det funkar och vi har kul åt det! :D

Lyssnade nyss på Melody Clubs senaste singel "Girls don't always wanna have fun". Jag tycker den var riktigt bra och jag längtar ltie efter att deras nya skiva ska släppas! Den släpps inte förrän den 22 april så jag och alla Melody Club fans får vänta ett tag till! ;)


Ha det bra! <33


Malmö, Bob Dylan & Joakim Thåström!

Igår var familjen i Malmö, det var mycket trevligt och det var jättemycket folk i affärerna. Det blev några affärsfynd och jag hade ont i huvudet i stort sett hela dagen! :(


Men även huvudvärk så blev det min favoritdag igår och jag var jättelycklig!! Igår skulle ju Bob Dylan uppträda på Malmö arena. Vi hittade stället där Bob Dylan hade sina turnébussar. Konserten började 19.30 och vi stod och väntade på han innan konserten skulle börja. När vi tror att konserten började hade jag ingen lust att vänta på Bob. Dels för att jag inte vet om han hade förband och dels för att det hade var ganska svårt att se vilka som gick på området när det var mörkt ute! Jag ville hellre åka till Kristianstad och försöka träffa min stora idol Joakim Thåström! :D Vi åkte till Kristianstad och när vi kom fram till Idrottshallen där han hade spelat på, var konserten precis slut. Vi stod ungefär ute i kylan i en och en halvtimme innan min stora idol kom.. Jag fick en autograf och även en bild :D Det känns jättebra och jag är jätteglad!!!! :D Synd att han inte ska komma till Karlskrona och ha en konsert för jag hade jättegärna gått på det! :D

Ha det bra, vi hörs senare!! ;)


Jag och Jocke igårkväll!! :D:D

Kan ni se skillnaden??


Träffade GB-gumman och GB-gubben på Statoil innan Kristianstad!! :)


Min älskade laptop! :D

Jag bara älskar uppfinningen med en bärbar dator! Just nu har jag världens mysigaste tid, sitter i soffan med laptopen i knäet och kollar på finalen av Let´s dance. Jag älskar min laptop och det är den bästa 15-årspresenten man kan få!
Det är väldigt skönt att kunna koppla av nu efter en vecka med mycket plugg.
Idag hade vi både svenska uppsatsen och sen franska provet. Både ämnerna kändes okej och jag blir nog Godkänd i alla fall! :)

Imorgon ska vi till Malmö, vi ska gå några ärenden och sen ska Bob Dylan ha en konsert på Malmö arena. Jag hoppas verkligen att jag får en autograf av honom! Det hade varit jättekul att få träffa ytterligare en jättekänd kändis!! :D


Hörs <33


Lundell i ny bransch!

Läste precis på expressen.se att Ulf Lundell har skrivit teater. Han har skrivit sex teaterpjäser och nu ska en av dem spelas upp på Moment i Stockholm! Jag blir alltid lika glad när någon av mina idoler provar på något nytt och nu var det Uffes tur att prova på något inom teaterbranschen. Ulf har även skrivit ganska många böcker och jag tänker prova att läsa en någon gång. Pappa har en av hans böcker som heter Kyssen så vi får väl se när jag ska läsa den! ;)

<3

2 timmars skoldag..

Idag har det inte hänt något speciellt alls. Vi började kl. 9.00 i skolan och vi skulle redovisa de vi har gjort i spelet Sim City. Det gick ganska bra och vi fick ett G i betyg. Ingen i vår grupp hade spelat Sim City förut, så jag är väldigt nöjd med vad vi har lyckats åstadkomma. Vi var nog dessutom den enda gruppen i åttan som bara hade 2.500 invånare i vår stad, medan andra grupper hade över 30.000. :O Det är en väldigt stor skillnad men vad ska man göra!? Vi är i alla fall klara med det här temat och det känns väldigt skönt!! Eftersom vi inte hade någon annan distans så slutade jag runt elva. SKÖNT!!

Hemma har jag bara suttit framför datorn och pluggat franska inför provet imorgon. Jag är väldigt nervös på hur det ska gå men jag hoppas bara på de bästa!

Ikväll när jag och mamma var ute och promenerade konstaterade vi båda att det är riktigt kyligt och kallt ute!! Man kan verkligen inte tro att det snart är april. ;O Jag längtar jättemycket efter den riktiga våren och sommaren så att man kan börja använda sommarklänningar och inte behöva använda vinterjackor, vantar och mössor.

Puss o Kram Nenzén<3


Färjestad och skola!!

Idag gick jag i skolan. Jag var först hängig men sen när man träffade alla glada och roliga kompisar piggnade jag till! :) Det var bra i skolan och alla lektioner var okej. I skolan är det mycket snack om hockey nu när det börjar närma sig SM final och det verkar som att jag och Hanna <3 är de enda personerna som hejar på Färjestad! :) Detta får mig att tänka tillbaka till sommaren 2006 då när Färjestad hade träningsläger här i Karlskrona. De som jag mest kommer ihåg var när jag och pappa var på matchen som Färjestad spelade mot Malmö Redhawks. Kommer tyvärr inte ihåg vilket lag som vann! :( Efter matchen ville jag ju så klart ha en bild på mig och den snygga spelaren Rickard Wallin (eller hur Hanna!?)
Det är en av mina favoritbilder!! Men det är en dålig upplösning eftersom bilden togs på kvällen, men jag gillar den ändå! Lägger upp den här nedanför.

Hoppas Färjestad vinner SM!! <3 Vi ses! <33


Sjukling :(


Tagen i september i Stockholm mot Kungsholmen :)

Idag var jag inte i skolan för att jag är lite förkyld och jag kände mig hängig i kroppen. Hade en mysig pluggdag i soffan istället. Jag pluggade inför franska provet som är på fredag och läste även i "Mina drömmars stad". Den ska vi ha läst ut till på onsdag. Den är mycket bättre nu än var den har varit och jag tycker den börjar bli riktigt bra! :) Annars har det varit en bra dag och framför allt lugn och skön.. Imorgon ska vi vara på HoI mellan 12.30 - 15-30. Jag vet inte vad vi ska göra där men det ska bli spännande att se!

Någon som följer serien 90210? Kan någon förklara för mig varför de helt plötsligt har börjat sända repriser av de första avsnitten? :O

Ha det bra! <3

15 år igår!! :)


Rättviks kyrka - midsommarafton 2008

Igår fyllde jag 15 år och det känns inte som att jag fyllde år. Fick äntligen min efterlängtade laptop och jag är jättenöjd! :) I skolan var det en ganska lugn dag och vi hade en kontaktgrupps uppvisning. Vet inte vilken kontaktgrupp som vann men Morianen och Castor var roliga. Morianen dansade runt vår lärare Peter (deras kontaktlärare) och David kastade popcorn på honom, :P (Det kommer en bild på David som var bäst utklädd!) Castor hade en dansuppvisning där tjejerna dansade på golvet och tre killar dansade och mimade till Bubbels gamla låt "Regnbågens barn". Det var kul att se för att två av dem hade kjol på sig! :D Det var vår grupps tur att ha träslöjd och det var kul men jag hade lite ont i huvudet! :( 
På kvällen kom min farbror Kent och hans fru Eva, det var mycket trevligt och vi åt en jättegod vegetarisk lasagne. Till efterrätt hade vi en vanlig fruktsallad som var söt och god med vispgrädde till! Under kvällen tog pappa fram sin kasettsamling och vi satt mest och lyssnade på "Flamingokvintetten" Dansbandsmusik är ju inte min favoritmusik men de gick att lyssna på! ;) Min present från dem var ett presentkort på H&M och det kommer verkligen till nytta! :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat, suttit vid datan och även kollat på "Albert & Herbert"  som är så bra! :)

Ha det bra ;)

Här nedanför är bilden på David i snygg utklädsel!

Österns röda ros..

Men om du vet var stjärnan faller och var regnbågen tar slut.
Om du fortfarande hör ditt hjärta slå skall du finna Österns röda ros.


Detta är refrängen ur Imperiets låt "Österns röda ros" som är super duper bra! Thåströms dialekt är så härlig, att jag får rysningar när jag hör den! Ville bara ge med mig av en grym låt!!

Fejkautografer och autografjakter.

Det har faktiskt hänt några nya saker på kändisfronten! :) För någon vecka sedan fick jag ett brev från Frankrike och det var den STORA franska stjärnan Brigitte Bardot som hade svarat med en autograf! Det känns jättecoolt att ha hennes namnteckning i min pärm.. :D

I onsdags var det autografjakt i stan. Det var Viktoria Tolstoy och Svante Thuresson som skulle uppträda på Konserthuset :) Självklart var jag utanför och fick träffa båda personerna. Viktoria verkade mycket trevlig och jag tyckte det var jättekul att se en annan sida av en kändis. Hon hade med sig sitt barn och Victoria stod och vaggade, skojade, pratade och matade barnet med nappflaska innan det var dags för att bli en stjärna på scen. Alla människor är likadana och alla har ansvaret att ta hand om sina medmänniskor. 
          Jag fick även ett autograf brev av den stora Dallas-stjärnan Larry Hagman. Det värsta var att jag har tydligen drabbats av fel adress och fick ett tryckt svarskort!! :( Det är hans fanclub jag har skickat till och det känns jättetråkigt! :(

Igår på pappas födelsedag var det autografjakt igen för Sven-Ingvars skulle komma till stan. Detta var också på konserthuset och jag träffade han ungefär en 45 minuter innan konserten. Han pratade härlig värmländska och han var också mycket trrevlig. :)

Detta var den senaste kändisrapporten! ;) <3<3

Studiedag..



Igår var det pappas födelsedag! :D Vi uppvaktade honom på morgonen och sen var det dags för att åka till Galären.. Vi började med teknik och det gick bara bra. Vi fortsatte bara att skriva på uppsatsen! Sen hade vi självstudie och flexen var idag några djupa frågor om boken. Jag satt mest och skrev på tekniken men lite på svenskan också. Jag, Amanda och Malin hade det trevligt där vi satt i soffan och pluggade. Malin mådde jättedåligt när Lena förklarade för mig hur reningsverket går till, för jag skrev om toaletten  ;) Vi tog lunch vid tolv och vi kände inte riktigt för att äta "Husets rester" så vi gick till Donken.. :D Då följde även David och Elicia med och vi hade det väldigt trevligt. :) Fortsatte sedan att plugga ungefär till kvart i fyra då jag gav upp och gick på stan med Felicia och Nathalie.. Mötte sedan mina föräldrar utanför Kronan för att kolla på en klänning på Gina Tricot. Klänningen är jättesöt med en massa blommor och det är klänningen jag tänkte ha under kåpan på konfimationen. :D

Idag hade vi studiedag och jag har bara pluggat på tekniken och svenskan. Båda ska vara inlämnade idag via mail senast vid midnatt. Som väl är man ju färdig och det känns hur skönt som helst.. Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller 15!! :D <3

Hörs <3

Slappdag med läxor!

Efter dubbelpasset i No idag så hade vi lunch, engelska, franska och matte! På lunchen gick jag, David, Amanda och Hanna på "Donken" (Mc Donalds), det var jättekul och David, Hanna & jag skrattade jättemycket när Amanda höll på med frasen "You go girl" :D:D Annars var det en ganska seg skoldag idag!! Ikväll har jag inte gjort något annat än att plugga och tittat på tv! :) Däremot har jag hört av världens bästa Annie via mail, hon är en av mina bästa vänner och vi har väldigt roligt när vi väl ses! Det var ju ett tag sen om man säger så! Närmare bestämt ett och ett halvt år sedan eller något! :P Nu ska bli riktigt skönt att gå och sova för nu är jag riktigt trött! :)

Hörs!! <3<3 Sorry om det var ett tag sen det var en bild! ;)

Handuppräckning!!

Idag började grupp 1 med forum och jag blev lite smått förbannad och nu har vi No, vi har faktiskt gått igenom några uppgifter från häftet men jag förstår ingennting!! Min träningvärk i armen är bättre förrutom när jag satt 5 minuter och väntade på att läraren skulle komma! Han kom inte till mig men vi fick rast istället! Efter rasten har vi No igen!! :( Så vi får se hur många minuter det blir med handuppräckning! ;) Nu drar lektionen igång så vi ses sen! :)

Sammanfattning av helgen!

Hej!! Har tyvärr inte hunnit skriva i helgen det har varit ganska mycket så jag gör en sammanfattning!!

Lördag
I lördags hände det inget speciellt förutom att vi åkte till stan och hälsade på min mormor! Sen på kvällen var vi hos ett par kompisar i Lyckeby, Sandra, Mikael och deras 5 åriga dotter Kerstin! Det var mycket trevligt, jag och Kerstin lekte och spelade spel! Det var en mysig kväll och jag hörde senare att Caroline af Ugglas, Sarah Dawn Finer och hon som sjöng på grekiska hade gått vidare till finalen i Globen som är nästa vecka! Jag hade faktiskt hoppats på BWO, för jag gillar deras låt väldigt mycket! Vi kom hem ganska sent och jag somnade direkt för jag var så trött! :)

Söndag
Igår hände ingenting, pluggade på engelska läxan och gick i kyrkan vid 2-tiden! Det kändes som en lång mässa med bland annat nattvarden, nästan alla personer som var i kyrkan gick fram utom jag och några andra som också ska konfimeras! :P Efter kyrkan hade vi några ärenden och sedan åkte vi till farmor och farfar, det var trevligt och efter det åkte vi hem och åt middag! Helt plötsligt var klockan nio och det blev dags för veckans Beck film som jag tyckte var mycket bra! Jag la mig sen i sängen och hade faktiskt lite problem att somna men det gick till slut! :)

Idag
Idag började vi med No, man fick knappt någon hjälp av läraren så jag och några kompisar hade inget att göra eftersom vi inte fattade någonting! Jag tycker det är mycket dåligt när sånt här händer för det är mycket bättre att gå igenom saker på tavlan, istället för att man ska sitta ner med ett häfte och försöka gissa sig till vad man ska göra! Nästan en hel lektion gick åt för att bara räcka upp handen! Lär ha träningsvärk imorgon. Jag och Ida satt och pratade under tiden och vi hade väldigt trevligt!! :) Musik därefter och vi hade ett läxförhör om svensk, klassisk musik! Det var ganska lätt så jag tror att det gick bra! ;D Lunch efter det och det var helt okej! När det var 5 minuter kvar av gympalektionen gjorde jag bort mig ganska mycket, men det vill jag faktiskt inte gå in på! :S :) Annars är det bara att ta det lugnt och plugga resten av denna måndagskväll! :)

Vi ses!! Emma <3

Från Rockers till Soffpotatis!

Idag började skolan med singstar i sclagerstuk! :) Jag och några få till var utklädda och i Stiernan skulle vi vara rockers! Jag, Rebecka och Julia var väl mest  och bäst utklädda och resultatet blev att vi hamnade delad fjärde plats och en legobit till oss pga kläderna! Flest legobitar när året är slut vinner!!!!! :D Min rockerslook bestod av min älskade Guns N' Roses tröja, svarta stupisar, palestinasjal, hängande hängslen med 2 Alice Cooper badges och en scarfs hängande från höger bakficka! ;) Efter detta hade vi bild, vi fortsatte att måla på tavlan men jag hann faktiskt inte klart! :O Jag har halva tavlan kvar att göra och som jag fattade Anna får jag göra det på torsdag efter tekniken om jag vill! :) Efter lunchen hade vi foto-profil och vi skulle gå ut i regn och rusk för att fota tre bilder som vi tyckte hörde till en låt med Pink Floyd! Jag bildade mig absolut ingen uppfattning om låten och vet inte riktigt vad jag skulle fota! :S Jag gick i alla fall ut och hade med mig Nathalie och Erika, det sjappade plejset efter ett tag och då fortsatte jag att fota med Charlotte och Sophie och vi hade jättekul! :) Det blev många bilder på Charlotte som mer var glad än ledsen (som tanken var). Bilderna blev mer som att vi skulle göra en fotoreklam för en camping-weekend! xD Efter skolan följde jag med mamma till Maxi för att handla. När vi kom hem slappade jag bara och det gör jag fortfarande! Det är jätteskönt att bara ta det lugnt men så fort jag gör det får jag dåligt samvete för att jag inte pluggar istället! :( Det känns verkligen inte bra att jag tänker så men vet inte riktigt hur jag ska få bort det! Just nu lyssnar jag på gruppen H.E.A.T. Deras låt som dem framförde i melodifestivalen är grymt bra! Den heter 1000 miles och jag älskar den! Det är en riktig Nenzénlåt och de känns som att en ny Guns N' Rosesgrupp är tillbaka!

Emma ^^

Läxor och finalen!

Efter att partypinglan och Emelie hade åkt hem fick jag också ta att göra det! Jag åkte hem och satte mig i soffan för att läsa klart läxan i Anders Fogelströms första bok. Den har verkligen bättrat sig och jag tycker faktiskt att den börjar bli bättre! När jag var mitt upp i läsningen somnade jag och fortsatte att läsa när jag vaknade. Käkade middag och nu sitter jag lite framför datan! :) Borde gå och plugga men känner att man måste ta en paus ibland! Har franska-läxa tills imorgon och det känns helt okej! Imorgon börjar vi 08.10 med final i melodifestivals-veckan med Singstar! Det är Julia som representerar Stiernan och vi ska vara utklädda! Vi har bestämt en klädstil som alla ska ha och vi får se om vi lyckas med legobitar! ;) Dessutom ska vi möta Morianen och det känns lite farligt, de har ganska många sångtalanger där! :S
Men nu måste jag gå och plugga franska!!! Vi hörs.. :)

Världens bästa Thåström!!



Läste på Thåströms hemsida att han ska släppa ett nytt album! Den 13 mars finns den i butik så den ligger ju ganska nära min födelsedag! :D Givetvis blir jag glad för att han kommer med något nytt! Men han ska ju ut på turné och inte till Karlskrona det är mindre roligt eftersom jag gärna skulle vilja träffa honom! Läste en recension för denna nya platta och den fick 4/5 fyrer av Göteborgsposten! Håller helt med vad Johan Lindqvist har skrivit i recensionen: "Men ingen kan förstås som Thåström kombinera kyla och svärta med hitkänsla. Det är någonting med den där rösten som aldrig slutar att fascinera."

Det är inte många som jag känner som gillar Joakim Thåström men den rösten är något helt speciellt och vissa låtar kommer jag aldrig sluta att älska! Har man en gång börjat gilla honom är man fast för livet! Höra den hesa rösten i mobilen eller på CD är det bästa med honom, hans texter på vissa låtar är också jättefina, men det som gör en låt bra är rösten och det tycker i alla fall jag att han lyckas med! ;D
 
Nenzén ^^

Flex med Singstar!

Hej, har precis gjort klart flexen i skolan! Det var bara so och den gick ganska fort att göra! :) Nu har dem plockat fram Singstar till imorgon och just nu sjungs det på Alice Cooper - Poison, som måste vara världens bästa låt! :D Nu står partypinglan Amanda och väntar på mig för vi ska ut och göra stan osäkert ;P

Hörs!! <3

Hockeyn är över!

Har glömt att nämna att hockeyn är slut för denna säsongen! :( Vi spelade hemma i Skåre i måndags och Skåre vann med 7-5.. Det känns jättetråkigt och det hade varit roligt om vi hade fått spela mer! :/ Men nu vann vi inte och nu är det bara att börja vänta till att nästa säsong ska börja i augusti/september någon gång. :D En av KHK:s spelare nummer 3, Roger Wahlqvist har blivit pappa!! Grattis till han och hans fru! :)

Det är vi som är KHK!!


Läxor, läxor och återigen läxor!

Idag var allt bra i skolan! Jag och partypinglan Amanda och våra andra klasskamrater började med idrott i Idrottshallen, vi hade spökboll som uppvärmning och sedan evighetsstaffet. Vi avslutade med att ha avslappning med massage. Jag var ganska stel i nacken så det var ganska skönt med massage från min partypingla.. :) Efter idrotten gick vi till skolan där vi skulle ha matte! Vi har börjat på ett nytt kapitell som handlar om "Procent med bråk" .. Vi hade lunch därefter och det var soppa idag! Sedan var det svenska, so och engelska! Hann med buss 123, kvart i fyra och var hemma vid tjugo över fyra! Åt middag och kollade på Design: Simon & Thomas. Läste några sidor i svenskaboken och den börjar bli lite bättre! Råkade somna en stund därefter och nu sitter jag här och skriver! :) Nu ska jag plugga engelska och franska, tror aldrig att vi har haft så mycket läxor på Galären som vi har nu! :O Det är extremt mycket och det är knappt man vågar göra något annat än att läsa läxor! Imorgon har vi teknik i en timme på skolan och sen är det dags för självstudien! Det är so och svenska, i so ska vi läsa någon dikt och sedan skriva vad vi tycker om Karl XII eller nåt!? :S I svenska är det att svara på några frågor och läsa klart andra delen i boken!

Ses..! Emma Nenzén <3

Träff med Pippi och Alfred

I förgår på konserthuset var det en teaterföreställning som hette Änkeman Jarl med Björn Gustafsson och Inger Nilsson. Autograf samlare som jag är, skulle jag ju självklart försöka få några namnteckningar, vi stod och väntade ett tag tills det kom ut en snäll man som hänvisade mig till att komma och få autografer efter föreställningen. När vi kom dit fick jag gå in och träffa de personer jag ville! Det blev 5 nya autografer och ett till block utskrivet. När jag räknade hemma var det mitt 8:e fulla block! ;) Det känns väldigt mycket, åtta block på 5½ år! :D



Här är första bilden på mig och Inger "Pippi" Nilsson!! :)



Här är den andra bilden från samma kväll med mig och Björn "Alfred" Gustafsson!! :)

Partypinglor på Stureplan!

Idag har allting varit bra, har lite träningsverk efter gårdagens idrottslektion! :P Vi började med klassråd. Kom väl inte direkt fram till något nytt men det är ganska skönt att starta dagen med något lätt! Därefter hade jag och grupp 1 dubbelpass i bild! :) Det var jättekul och jag började måla på min tavla, vi målar i akrylfärg och än så länge är jag jättenöjd! :D När bilden var slut hade vi lunch, engelska, franska och matte.. Efter detta var det dags för konfimation. Idag var det väldigt roligt, för vi skulle spela upp en liten dramapjäs och vi fick bestämma grupper själva! :) Ikväll så kom jag och världens bästa amanda in på framtiden och hon kom fram till att vi kommer bli partypinglor på Stureplan i Stockholm!  :D När jag hör det blir jag väldigt Stockholmssugen och längtar dit! Till staden som det alltid händer saker i:!Där det kryllar av en massa kända personer, snygga killar och att bara gå runt i affärer! :) Sist jag var i denna underbara stad så hade jag prao:at på Svensk Damtidning och sista dagen, precis innan vi skulle åka hem träffade jag ZAC EFRON och fick hans autograf! :D Stockholm är en bra stad på många sätt men det händer ju också hemska saker! Men man ska ju trots allt se allt från den positiva sidan! Eller hur?? ;) 

Dags att sova ses imon!!  Emma Nenzén <3

No-lektionen

Har precis haft första lektionen nu och det var No. Vi går just nu igenom atomer och sånt och det känns väldigt rörigt. Det är inte direkt det roligaste som finns men det fungerar. Det som är mest irriterande är när man försöker förstå och flera sitter och snackar om annat. Om 10 minuter börjar musiken och det könns lite roligare. :)

Hörs sen!! <3

Konfirmationsdags snart!

Hade inte tid att blogga igår så skriver allt idag istället.. Igår på eftermiddagen åkte vi in till stan, medan mamma och pappa gick och hälsade på en gammal dam vi känner stod jag vid Åhléns. Jag hoppades på att Ulf Lundell skulle bo på Statt och bara gå ut just när jag var i stan! Tyvärr gjorde han inte det och det känns lite surt att jag inte fick träffa honom! Det är ju trots allt en av mina favorit artister. Tjejkvällen vi tänkte ha blev inställd, vet inte riktigt varför men jag följde med på ett kalas istället. Det var mycket trevligt och vi tittade på melodifestivalen, tyckte inte riktigt att det var rätt låtar som gick vidare till final och andra chansen! Kvällen fortsatte att vara trevlig och när vi kom hem var jag jättetrött och jag somnade nästan med detsamma!

Idag gick jag upp kvart över nio för att jag skulle på en gudtjänst i Ramdala kyrka. Har varit på 10 av de 12 gudstjänster vi måste vara på så det är bara 2 gånger kvar. När jag kom hem pluggade jag på engelskan och läste i vår svenska bok som är ganska seg. Efter middagen åkte vi till framor och farfar.
 
Nu när vi kom hem provade jag några sommarkläningar och det gör så att jag längtar ännu mer till sommaren. Den ena klänningen är småblommig och har en 50-tals look och är jättesöt. Snart är det dags för att titta på Beck.. Någon mer som gör det? :) Imorgon är det dags för skolan igen, jag och en tjej i 7:an ska ansvara för melodifestivalsfrågorna i vår kontaktgrupp! Hoppas att det går bra för Stiernan är ju trots allt bäst!! :D
Vi hörs imorgon!!

Emma Nenzén <3

RSS 2.0