Uppdrag slutfört.


Gissa var vi var? :D

Har precis kommit hem från mitt hemliga uppdrag, än så länge är det fortfarande hemligt, men lite senare ikväll kommer jag avslöja vad det är som är hemligt ;) Jag är jättestolt över min pappa och har förmodligen inte förstått hur duktig han är! :) Kommer lägga upp några bilder också..

Annars flyter lovet på, tyvärr är det snart slut känns det som och har ingen lust att börja på tisdag med prov och redovisningar under nästa vecka! Men men, 9:an är snart slut! Det känns jättekonstigt! :o Vill inte på ett sätt, men på ett annat sätt vill jag börja på gymnasiet, lite spännande faktiskt! :D

Hörs lite senare! ;)

Monopol-Marathon

Var ju som sagt på vårdcentralen idag och kollade upp mina lungor! Enligt resultaten hade jag perfekta lungor när jag inte har ansträngt mig, utan i vanliga fall! Vilket känns ganska skönt att veta. :) Fick däremot en ny inhalator som jag ska använda när jag blir ansträngd!

Sedan åkte jag hem till Sofia och hade väldigt trevligt :) Hade typ värsta monopol-marathon, vilket var roligt, men ibland hände det inte så mycket! Sofia hamnade på kredit ett bra tag innan vi bedömde att jag vann! :D En väldigt trevlig dag, tack bruden! Det blev ingen hemlig och spännande grej idag, men får förhoppningsvis följa med imorgon! ;)




Sofia tänker taktik när hon har kredit ;D en annan var ju rik :D

Snart sovdags!

Vet att jag inte har uppdaterat, men när det är lov händer inte så mycket i mitt liv.. Sitter mest och tar det lugnt och kopplar bort skolan för en gångs skull! Idag har jag bara läst och suttit och gottat framför datorn! :D För tillfället lyssnas det på Kiss, men tänkte snart sussa kudden eftersom jag ska till vårdcentralen imorgon och kolla min astma! :( Hoppas jag får ny medicin som jag kan ha till idrotten! ;) Förhoppningsvis kommer en bättre uppdatering imorgon och jag ska också göra något väldigt skoj, men än så länge hemligt! ^^ Vilket ska bli väldigt roligt!

Sov gott!


Malmö igår!

Förlåt att jag inte skrev något inlägg igår, men jag var iväg i Malmö! :) Mamma och jag var på symässa och hade det jättetrevligt, pappa gjorde andra ärenden under tiden och sedan gick vi på stan och hade det allmänt mysigt! :D Vädret var jätteskönt och man kände att våren har kommit till Malmö! :D Idag är det inte lika kul väder. Det är mulet och det regnar ibland och till och med åskar! Kanske ett litet tecken på att våren är på väg! :D Äntligen!







Hörs senare :)

Livräddning!

Hej alla! Sitter nu i skolan och har varit här en stund, var tvungen att vara med på livräddnings uppgiften i simbadhuset, fast jag inte kunde vara med.. Kändes lite onödigt, men på något sätt mysigt! Så får göra den vecka 14.. Lite spännande.  Ska nu börja göra flexen i No och jag ser väl inte fram emot det! :( Men när man läser igenom den och tar en sak i taget så går det väl ganska fort, kan man ju hoppas! :) Ska ta och låna skolans vattenkokare nu.. See you later!


Lugn kväll!

Hej! Idag var allt ganska bra i skolan, hanna var sjuk :( och det var svenskaprov. Ganska jobbigt, eftersom man hade behövt mer tid att svara, så vet inte om det blev rätt nät man var tvungen att stressa igenom hela provet, men jag hoppas jag blev godkänd. :) Hörde att Felicia var på RENT-musikalen idag och kan bara nämna igen att jag tyckte den var super :D. Sitter nu och gör ingenting vilket är underbart skönt med tanke på magkatarren och alla prov vi haft nyligen.. Så skönt att bara ta det lugnt, för en stund. :D

Idag fyller även min lille nallebjörn 7år. Har haft honom i hela 7 år och det känns väl kanske inte så just nu! ;) Vad tiden gått fort! Kommer ihåg när jag fick honom och vad glad jag var! :D

Erika undrade idag hur mitt Pandora armband med Bali-pärlor ser ut, så här kommer en bild :D


Ha det bra :D


Lugn skoldag

Tjena! :)

Idag började jag dagen på Rosenholm, hade hemkunskap där vi lagade en fiskrätt, som jag inte gillade speciellt mycket. Efter detta åkte vi tillbaka in till stan och sen bar det av med musikalen "Rent" i Konserhuset! Den var jättebra, det var Thörnströmska estetiska som satte upp denna musikal och den var superbra. :D Gillade den riktigt skarpt faktiskt. Skådisarna spelade jättebra och dem sjöng jättebra! ;D Kul också att man känner igen alla från matsalen! ^^

När jag kom hem var det bara att sätta sig med svenskan, har prov imon på "Det Moderna Genombrottet" och det känns väl sådär.. Strindberg är väl inte någon favorit direkt, men får hoppas jag blir Godkänd! :D

Hörs!!


Min VACKRA väska jag fick i lördags :D


Jag som nybliven 16-åring och en favoritbakelse nämligen Budapest! <3


Svt:s film om RENT! :)

 


Pluggdag

Hej, vet att jag inte bloggade igår på min födelsedag, men var inte hemma! Vaknade igår när mamma och pappa kom in sjungandes för mig! :) Fick presenter och när vi alla var klara åkte vi till Kalmar. Det var en jättemysig dag igår och vi slutade den med att äta tårta hos mormor. Budapest-längd, som är en stark favorit. :D Hade det jättemysigt i alla fall och ångrar inte gårdagen!

Idag blir det att plugga August Strindberg inför provet på tisdag, längtar inte efter det och sedan premiär kolla på New Moon, som numera är min! ♥ Dagen kommer nog flyta på rätt bra, men har inte lust att gå till plugget imorgon! :( Fast börjar med hemkunskap på HoI, så det är nog ganska okej. :) Lägger ut bilder senare från igår!

Snart 16!

Glömde lägga in en sak idag, jag och några polare hittade en väldigt rolig parodi på twilight, så tänkte att jag var tvungen att lägga ut den! Här kommer de! :D

Riktiga:


Parodi:

 


Dagen före!

Hej, sitter nu med datorn hos mormor och kollar på tv. Ikväll firar vi min födelsedag här, fast att jag fyller imorgon. Men imorgon åker vi nog till Kalmar! :) Skolan idag var bra, hade lite huvudvärk, som för väl är gick över sedan! ;) Hade faktiskt jätteroligt nästan hela tiden. På profilen nu håller jag på att trycka om våra hippie-tröjor, för att peace märket såg ut som mercedez benz märket istället! Tror faktiskt att dem blev bättre nu. Lägger kanske ut en bild framöver! :) På före och efter!

Sista dagen jag är 15, känns lite sorgligt! :( Imorgon när jag vaknar är jag 16! Men det är ju alltid roligt att fylla år! :D Ha det bra så länge.


Polisen & Flex

Idag i skolan började vi med en so-genomgång av vad för nytt ämne vi ska börja med. Vi ska ha ett grupparbete om ett ämne inom både hinduismen och buddhismen. Men efter ungefär en halvtimme gick vi till Chapman där vi skulle lyssna på en polis-föroläsning.

Föroläsningen var jätteintressant och polisen Andreas var jätteduktig på att föroläsa. Det var intressant och vissa saker var även hemska. Som t ex när 12-åriga tjejer får hot-sms om att de ska bli nerhuggna med rakblad och dylikt. Det är ju helt hemskt! När vi satt i salen och lyssnade var det en kille, som uttryckte sig väldigt fel. Han tycker tydligen att det är okej att kalla tjejer för horor, vilket jag inte ens fattar hur man kan tycka. Tror att alla tjejer som blir kallade för horor, blir på något sätt ledsna över sådana trakasserier. Hur kan man vara i 14-åldern och tycka det är okej att kalla tjejer för horor. Skärpning!!!

Efter föroläsningen tog vi lunch och sedan gjorde jag och min grupp flexen, det gick fort och lätt och vi har kommit riktigt långt! :) Ikväll blir det att försöka lägga sig tidigt, för har varit jättetrött denna veckan. Imorgon blir det att fira min födelsedag (som är på lördag) hos mormor. Äta lite middag och vara tillsammans på kvällen ;)

Ha det bra! ♥

17 - 03 - 10

Nu kommer en bättre uppdatering! ;) Det har varit mycket läxor denna veckan, så har inte orkat eller hunnit skriva. Kände någon form av magkatarr i måndags så var itne i skoloan då och magen mår fortfarande inte riktigt bra! :( Har gjort min del av musikuppgiften och hoppas den blir bra! Ska plugga lite matte nu och No om jag orkar! När man går länge och har så mycket läxor så blir man trött på kvällarna. Imorgon blir det vanlig tid i skolan och en lektion på morgonen innan vi ska lyssna på någon polis i Af Chapmans aula. Det ska bli intressant, för har ingen aning om vad det ska handla om! Efter det har vi en halv flex (alltså tre timmar) och hoppas inte det är för svårt! :( Orkar inte med allt just nu!

I KHK har det skett en del grejer. Många har slutat och än så länge består vårt lag av tio spelare :S. Ingen målvakt har skrivit på, men jag hoppas lite på att vi ska få en ny, och har hört rykten om att vi ska det :D. Än så länge ser vårt lag ut så här:

Backar:
Emil Lundqvist
Roger Wahlqvist
Carl-Johan Höök
Simon Skoog
Jonas Karlsson

Forwards:
Hans Ottinger
Joakim Ohlsson
Thomas Fahlqvist
Erik Belin
Jimmie Svensson

Som sagt, inte så många och jag hoppas verkligen att det kommer fler bra, nya spelare! :) Förresten bara 3 dagar kvar till min födelsedag :D




Liten uppdatering!

Sorry för att jag inte uppdaterat på några dagar! :( Har haft mycket läxor inklusive att jag har magkatarr nu och det är ju inte speciellt kul! :( Vill verkligen inte ha det, men så är det för tillfället. Hinner inte uppdatera nu, så skriver lite senare! Hörs

♥Grattis Pappa ♥

Sorry, för att det inte har varit någon bra uppdatering dessa dagarna! Har inte haft lust och ork, + mycket plugg. Hade muntligt prov idag i So och det kändes ganska bra till slut. Pappa fyller också år idag! :) Grattis PAPPSEN!! ♥ Livet rullar annars på bra och det är ganska mycket läxor man får sitta med nu i helgen! :( Och Nationella Prov nästa vecka i engelska, vilket känns ganska osäkert! :( Är jätterädd för att misslyckas på dem, eftersom jag siktar på att få ett högre betyg i engelska! Hoppas det går bra! (a)

Lägger ut en utviksbild på pappa ;o<3


Älskar dig♥


07 - 03 - 10

Hej, idag har det inte hänt så mycket. Har varit hemma och gjort läxor.. :( Inte så roligt, gjorde svenskaläxan där vi ska svara på några frågor till pjäsen Fröken Julie.. Eftersom det inte står klart och tydligt vad som händer så får man ju tänka efter väldigt mycket, men jag har min bild ganska tydlig om vad som händer! ;) Imorgon har vi studiedag så är ledig imorgon med, vilket känns väldigt skönt! :D Då blir det att plugga lite mer och kanske städa en del på skrivbordet. Här kommer några bilder från fotbollsnatten!

















En mycket trevlig kväll, tack till er som gjorde den trevlig! ♥


Lugn lördag

Idag har det varit en väldigt lugn lördag, har inte varit hemma idag, så därför har jag inte skrivit.. :( Har varit i stan hela dagen och sedan hos mormor.. Kollade på melodifestivalen och tyckte att Crucified Barbara skulle ha gått vidare! Dem var ju så coola och så hilma bra! :)



Det blir nog en fotbollsuppdatering imorgon! Imorgon blir det till all plugga, :( Hoppas det går bra i alla fall. Felicia åker även till Idre, hoppas du får en trevlig resa. :) Ska ta och sova nu! Godnatt!



Trött

Hej, har varit vaken ett tag nu, men orkade inte sätta mig vid datorn.. 06.30 kom jag hem och fick äntligen gå och lägga mig, efter att ha tvättat bort sminket! ^^ Det var jätteskönt, trodde jag skulle vara tröttare men kände mig ändå ganska pigg! Bilder från natten kommer senare ikväll, eftersom jag inte har lagt in dem i datan än! ;) Vi hade det väldigt roligt och trevligt igår, Stiernan (min kontaktgrupp) vann sin första match 05.30 någon gång, medans dem andra matcherna blev oavgjorda eller förluster! Jag försökte coacha laget, men var väl inte alltid så jättepigg på det! ;) Idag blir det bara att vila och försöka plugga lite!

Hörs ♥

Bakning och flex

Nu har jag och mamma bakat färdigt! :) Det blev chokladmuffins och hallongrottorna står i ugnen! ;) Sitter just nu och försöker göra No-flexen igen, men det funkar inte. Vi har inte gått igenom hur man räknar ut och det står inte ens på alla apparater var dem har för watt. :o Innan när jag och mamma var och handlade hittade jag äntligen mina 2 kg hantlar, som har varit slut tidigare! Jättebra till mitt dagliga pass! ;D<3

Hörs senare, lägger även in dagens låt! :)


04 - 03 - 10

Ikväll är det ju fotbollsnatten och nu på dagen blir det lite förberedelse inför den och sedan blir det att göra vår krångliga flex! Flexen idag är att räkna ut elförbrukning hemma och jag har ingen aning om hur man ränkar ut, eftersom vi inte har gått igenom det! :s Men har börjat lite smått, så får vi se vad allt leder till! ^^ Sk asnart åka iväg och handla med mamma och ska senare baka kakor för att sälja i natt! :) Chokladmuffins och hallongrottor verkar det bli!

Hörs senare! ♥

Felicia gästbloggar :D

Hejsan :) Nu är det inte Emma som skriver utan Felicia (Nybro-suppotern) :D hihi. Gjorde ett litet inbrott i Emmas blogg, hehe nädå, skulle bara hjälpa henne med en sak och frågade då om jag fick skriva något :)

Måste börja med att säga att jag självklart är glad över att Nybro gick vidare igår men är känns väldigt tråkigt att det var just Emmas KHK som de slog ut.. Visst, jag gillar väl inte KHK som lag så direkt men nu på senare tid så har vi pratat så mycket hockey och spelare osv. så tycker det är väldigt tråkigt att ni åtminstånde inte fick en hemmamatch till, så du kunde göra det där som du äntligen bestämt dig för..

Som ni förstår är ju både Emma och jag helt tokiga och galna i hockey (våra pappors fel). Är ju inte så många tjejer som är det tyvärr, så nästan inga av mina kompisar är ett dugg intresserade när man börjar snacka hockey. Så det är tur jag har Emma för henne kan man prata om allt som har med hockey att göra (såklart andra grejer också) och hon lyssnar! Är nog ingen som fattar hur jävla underbart det är när någon verkligen lyssnar på mitt hockeysnack, som är en del av mitt liv.

Vi kommer nog alltid vara hockeynördar, som det känns nu så skulle ett liv utan hockey för oss två vara helt sjukt tråkigt. Det är ju hur kul som helst och ett väldigt roligt fritidsintresse. Är ju alltid sån spänning och nervositet innan en match ska börja, älskar den känslan!
Och ingenting går upp mot den känslan som fanns igår! Nybro mot Karlskrona i en direkt avgörande match! Det ena laget skulle slå ut det andra. Någon utav Emma och mig skulle vara på väldigt dåligt humör igår, det blev Emma. Men även om det var hon som mådde mest dåligt så mådde inte jag bra ska ni tro. Nej jag tyckte ju såklart synd om henne för jag vet ju själv hur det skulle känts om det varit omvänt.

Ni skulle bara veta hur bra det känns att ha en sån här vän. En vän som man kan prata med om allting! Och med allting vet du nog vad jag menar, Emma. Hon är den enda som vet hur jag verkligen känner med det som vi pratat så mycket om, och jag är den enda som vet exakt hur hon känner! Är glad över att du litar på mig, och det vet du att du kan göra, alltid♥

Jag hoppas verkligen att vi aldrig kommer tappa kontakten, behöver en vän som dig. ♥





(läs gärna min blogg också, länk finns bland Emmas länkar) :P


Tack för mig!
/ Felicia


Designbyte

Har börjat mitt ombyte av designen på bloggen, har för tillfället ingen aning om vad jag vill ha, men för tillfället blev jag så trött på den gamla och bytte! Vet inte hur mycket jag kommer göra om idag, men bara så att ni vet att jag håller på och byter!


Myskväll

Skoldagen har faktiskt varit helt okej idag! Känner mig väldigt trött och skulle kunna somna nu, tror jag! ^^ Fick höra av Liselott att franska provet är inställt och chattar med läraren nu.. Provet är inställt och istället har vi några frågeord! ;D<3 Jaah.. slipper plugga hela helgen på det och kan istället tänka på So-Isalm.

Känner för att göra en ny design här på bloggen, men jag har inga ideer.. Vet inte färger eller någonting.. Får se om jag kommer på något och gör jag det så skriver jag till att redigering pågår! ;)

Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt och mysa framför soffan, kommer nog kanske lägga mig tidigare, men har sovmorgon imon så får se hur det blir..

Säsongen är över

Då var denna säsongen över :( Nybro vann denna matchen också, tyvärr.. Grattis i alla fall, det känns väldigt surt att säsongen redan är över och jag hade väl inte riktigt tittat färsigt på hockeyn. KHK gör samma sak som förra året, alltså åker ut i PlayOff. Riktigt surt. Det har varit en kul och spännande säsong, tyvärr tog den slut redan! :'( Tråkigt att det just var Nybro som slog ut oss. Kan ju säga att jag inte gillar dem..... Men men, livet går vidare. Till hösten blir det en ny säsong med en ny tränare och förhoppningsvis några nya spelare och en superbra målvakt som inte släpper in några mål överhuvudtaget vore ju inte helt fel! Hoppas inte några av våra spelare lämnar klubben, det vore väldigt tråkigt! Tack, för denna säsongen och hoppas det går bättre nästa! <3

Permanentade ju om underhåret och det är numera lockigt! :D Jätteglad för det, nu får man börja ta tag i sitt liv, eftersom jag har två prov nästa vecka! :o Redan? Vi hinner knappt komma tillbaka till skolan, förrän vi ska göra en massa prov! ;o Men kommer lägga all energi på dem och kommer nog inte tänka på så mycket annat.. Glömde föresten skriva att jag fick ett kusinbarn i söndags, en jättesöt liten pojk! Grattis Jennie & Peter! :D<3



(Alla som går i 9:an på Galären och ska ha klasströjor, måste betala mig så fort som möjligt! Glöm inte det!!!!!!!)

viktigaste matchen

Väntar nu på hockeyn, inför tredje perioden och för tillfället står det 4-2 till Nybro.. Nu är det 20 jätteviktiga minuter som är kvar och vi MÅSTE vinna för att få fortsätta spela mer av denna säsongen! Det är inte samma domare som igår, vilket jag är tacksam över!!! Snälla KHK,  vinn denna matchen nu!!! <33

I skolan

Hej, sitter nu och har rast, forumet gick väl inte så bra som lärarna hoppades och vi satte oss i smågrupperna om vi har något att diskutera, kakgruppen som jag är med i, har inte så mycket att diskutera, så nu blir det lugnt någon minut. De andra lektionerna har varit ganska lugna och vi har startat upp många nya projekt i ämnena. :)Senare idag blir det att ompermanenta underhåret, där håret är spikrakt. :( Hoppas det blir bättre! :)

Ikväll kanske det är den sista matchen i KHK:s säsong, vilket blir väldigt tråkigt om vissa spelare börjar lämna klubben.. Vill inte att säsongen ska ta slut och jag hoppas inte att den gör det! :( Vi SKA och MÅSTE vinna ikväll! Krossa Nybro!

Emma 

Matchen

Jag är ju som sagt inte på matchen, men om man ska gå på direktrapporteringen så fattar jag ingenting, domaren är ju den berömde Claesson, som kanske inte ska dömma Play-Off matcher. Men jag vet inte, det ska bli kul att höra Davids kommentarer från matchen imorgon i skolan! Det står 6-0 till Nybro och det blir en avgörande match imorgon! Kommer vara supernervös hela dagen eftersom det kanske är sista matchen på säsongen, jobbigt att det är just Nybro som kommer avgöra och tråkigt att matchen måste vara i Nybro.. Vill ha en till hemmamatch!! :( Vill inte att säsongen ska ta slut, men imorgon kommer beskedet!! Tänkte lägga mig tidigt ikväll eftersom jag inte kunde somna, så lätt igår natt!

Hörs imorgon bloggen! <3


Likt?


När jag gick in på everysport.com på matchens sida, upptäckte jag hur snygg jag är! :D Tyvärr med en SUPERFUUL tröja, men kan inte hjälpa det, vet inte hur jag gör för att få en KHK tröja, men det får väl duga! Hittade också Anders i mängden, Felicias pappa! :D Detta ska bli oerhört spännande!

Skoldag igen

Idag var man ju tillbaka i skolan, lite konstig känsla men det var helt okej! :)<3 Det var inte jätteroligt, men det fungerade.. På idrotten så var min klass på "loket" (Lok & Motion) och körde power pump.. Det var väldigt roligt men jättejobbigt. ^^ Men känslan av att vara helt seg i benen och armarna är jättehärlig :D När vi kom ut därifrån var det inte lika skönt, det blåste och det var jättekallt! Inget trevligt direkt! Tog i alla fall en buss hem och det var jätteskönt att åka, lugnt och skönt. Jag satt och lyssnade på Takida och Roxette och bara det var ju inte fel! :)

Nu ikväll blir det att beställa Bali-pärlor med mamma och sitta som klistrad framför everysport för att följa matchen mellan Karlskrona och Nybro! Karlskrona behöver verkligen vinna denna matchen för att gå vidare till Play-Off 2 vilket betyder ytterligare ett steg mot Allsvenskan. :D

Lycka till ikväll grabbar, gör oss lyckliga och stolta! ♥

Följ matchen här:
http://www.everysport.com/sport/ishockey/division-1-herr/play-off-1-till-kvalserien-till-hockeyallsvenskan/event/2010-03-01/nybro-if-karlskrona-hk/13772255

RSS 2.0