De går nu skilda vägar


Paret gick ut med sin förlovning den 11 augusti 2009. Foto: från Google.

Då har Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström gått skilda vägar. Paret sägs ha haft en kärlekskris under någon månads tid och när en norska berättade nu i veckan att hon och Jonas träffats i Åre förra året. Blev krisen större. Paret sågs gå i parterapi, men det verkade tydligen inte hjälpa. Idag har Hovet gått ut med att det är officiellt slut, vilket jag tycker är lite tråkigt eftersom de var ett så fint par tillsammans! :( Madeleine åker till NY och arbetar med Childhood och undra om hon kommer vara i Stockholm och fira sin pappa på slottsgården nästa helg!? Vem vet?


Jag lever

Vet att jag inte har bloggat på några dagar nu, närmare bestämt sedan lördags eller nåt. Men har inte hunnit! Skolan var ju som vanligt i måndags så denna veckan har varit tråkig och händelselös. Idag var det nationella prov i matte och det kändes väldigt bra, så jag får hoppas det är bra också! Nu sitter jag och tråkar ihjäl med en jobbig flex som sägs ta 3-4 timmar men som kommer ta mycket mer energi och tid än det.. Den är jättesvår, handlar om arbetarförfattarna och att man ska skriva en dialog! Usch! :( Däremor är min mobil färdig, så hoppas han funkar senare när den kommer hem hit! ^^ Ska försöka få färdigt flexen nu, vi hörs.



Festlack



Målade naglarna igår och blev oerhört nöjd med resultatet! Använde ett vanligt svart lack och sedan NailArt pensel med guld och silver glitter! Detta var gårdagens festmålning! :)

KISS - Dräkter

Här kommer lite bilder från hur det har gått i profilen, med KISS maskerna och lite sådant! Igår så hade vi genrep och det gick jättebra att syla om KISS på bara några sekunder! Vi är ungefär en stylist på varje person! Och jag har haft Gene Simmons / Erik! :) Jättekul att höra från andra hur fina kostymerna är! :)






Fest hos Hanna

Har precis kommit hem efter en riktigt rolig fest hos Hanna! :D Firade hennes 16-årsdag, som är nu/idag! Grattis gumman! <3 Vi var några tjejer inklusive David som hade riktigt kul med singstar och många härliga skratt! Exempel från Jändels skolkatalog 1986/1987! :D Tyckte nog det var bättre än förra året och Hanna verkade bli väldigt glad för mitt makraméarmband som jag gjort! :) Det blir bilder senare och även lite mer uppdatering! ;)

Hörs senare!

Profil - tema

I skolan har vi nu för tillfället Profil-tema och nu börjar vi komma riktigt långt! Vi som är i stylist-gruppen kämpar hårt för att få ordning och bli färdiga med Kiss-kostymerna och det är en dräkt som börjar bli riktigt klar! Kommer försöka ta så mycket bilder som möjligt imorgon så att jag kommer kunna blogga om det! :D Allt går bra och låten som spelas av Kiss är "I was made for loving you" och det gör dem riktigt bra, ska se om jag får filma och lägga upp här på bloggen! Det blir snart att krypa till sängs, då jag är jättetrött nu! :) Det ska blir riktigt skönt att få sova! Ha det bra!

-



En helt underbar låt, så därför blir detta dagens låt! :) Orginal Bruce Springsteen. Men jag tycker personligen inte att den är lika bra! :)


13 - 04 - 10

Det har varit ganska dålig uppdatering här på bloggen. I helgen var jag i Kalmar en dag och hade det jättemysigt med familjen! :) Sedan har man tagit det lugnt  och bara haft det skönt. Denna veckan har vi No, Matte och Profil-tema i skolan, så idag var det bara att arbeta med profilen/musikalen, vilket var väldigt kul och härligt! ;) Glömde ta en bild på hur KISS - maskerna har blivit, men lovar att jag ska lägga ut någon bild under morgondagen! :) Sitter för tillfället och lyssnar på musik och kollar lite sidor till min Hemkunskap-artikel. Börjar känna lite stress inför inlämningen för både hemkunskapen och svenskan. Hoppas jag hinner! Ikväll blir det även en mattestund, inför nationella på fredag! :S Hur nu det ska gå!?

Hörs


Ryggverk!

Har fått jätteont i min lilla rygg.. Vet inte om jag på något sätt sträckte mig idag när jag simmade, men det gör väldigt ont! :( Inte kul. Ikväll blir det nog att somna tidigt, så man är utvilad till proven imorgon och har varit jättetrött dessa dagarna efter allt pluggande. Godnatt alla läsare, hörs imorgon och önska mig lycka till på proven! :D

-




En helt grym tjejgrupp enligt mig! Denna låten är med i filmen She's the man och jag har alltid gillat både filmen och låten. :)

80-tals musik

Hej alla människor! Klarade faktiskt livräddningen idag på mindre än 3 minuter, vilket betyder VG! :D Det känns väldigt roligt att ha det gjort och det var även kul att göra det! :) Flexen idag är nog en av de lättaste vi gjort.. Bara starta upp Hemkunskapsprojektet, så det blir nog mer plugg på No och Matte. Har ju prov i båda ämnerna imorgon och hoppas det går strålande, vilket jag är rädd för att det inte gör! :( Men man gör sitt bästa.

Jag och några andra gick ner till Galärens gymnasium och fick lite hjälp och förklaringar av Martin, tack! Sitter och lyssnar på 80-tals musik och snart blir det till att städa rummet och plugga som bara den, vilket jag inte ser fram emot direkt! :( Ha de gött tills vi hörs igen! :)


Lockarna blir perfekta i klor! :D



Kategori: Nagel

Startar en ny kategori som kallas för Naglar.. Har ju fått lite förfrågningar om mina naglar och dem är 100% äkta! Har hellre korta naturliga naglar än långa i plast! Men kan man inte få långa naglar så är det ett bra alternativ. Men inget som jag skulle använda! ;) Lägger upp en bild på mina naglar så som de ser ut just nu! :) Inspiration hämtad från www.nail-design.se :)



07 - 04 - 10

Har inte bloggat på några dagar och har tänkt göra det hela tiden, men det har aldrig blivit av.. Idag var det en ganska lugn skoldag. Ingenting speciellt hände och ikväll blir det att typ plugga på No.. Fast jag typ inte fattar något, tycker fysik och sånt är jättekomplicerat! :s

Har i alla fall blivit preliminärt antagen till Omvårdnadsprogrammet i Karlskrona. Tankarna ligger ju runt sjuksköterska och sedan barnmorska. :) Men vi får se vad det blir!

Hörs senare! :)

Pluggning på lovet

Sista lovdagen idag! :( Vilket känns väldigt tråkigt! Hade gärna varit hemma en vecka till. Nu är det ju inte många veckor kvar, men fullt med dumma prov som går en på nerverna.. Även om det är sista lovdagen när man ska ta det lugnt, får man sitta och plugga. Det känns så tråkigt när man vill koppla av framför tv:n, med en bok, datorn eller något allmänt lugnt och stillsamt. Har So-redovisning imorgon i grupparbete, men det gäller ju att öva in så mycket som möjligt så man slipper läsa innantill pappret. Matteprov och Noprov på fredag, fast no:n känns lite skum eftersom jag vet knappt vad vi ska plugga på..

Blev även supersur/ledsen när jag tänkte att jag skulle lägga upp filmerna när pappa spelar med "Första Förbandet" men det gick inte så bra, filtypen som är på kameran går inte att spela upp varken i datorn eller så.. Bara på tv.. Grymt ledsen över detta eftersom jag ville haft det dokumenterat här på bloggen.. Sedan vet jag inte om man kan byta filformat, men jag är ju tyvärr ingen datahacker, så vet/kan ingenting om sådant! :(

Läxorna kallar.. :(

Mitt i natten

Hej, har inte bloggat de senaste dagarna, men har haft fullt upp! Har börjat plugga inför So-provet på tisdag och matteprovet inför fredag. No:n har jag inte börjat på än, men vet knappt vad det handlar om! :( Hoppas i alla fall att alla tre proven ska gå bra! Har blivit medlem på Videofy.me eftersom jag ska lägga upp videon på när pappa spelade med sitt band i onsdags. Det är soundcheck, men videona kommer inom en snar framtid här på bloggen! Jag hoppas det fungerar. :D Nu är klockan mycket och det är dags att sova. :) Sista lovdagen imorgon som man får plugga på. Inte roligt, vi hörs!


Bebismys!

Har inte bloggat idag, men har inte haft ork.. Lovet börjar närma sig sitt slut, vilket jag verkligen inte gillar! :( Ikväll var det jättemysigt, var nere hos farbror med kusiner och kusinbarn. Jättetrevligt att få träffa dem, eftersom de bor i Stockholm och i Skåne. Fick sitta och gosa med Jennies son Albin, som var jättesöt och jättemysig! Ska sova nu, hörs. :)

Förlåt Hanna<3333

Partytajm!

Snart är det dags för en riktig tjejkväll! :D Amanda och Carro kommer lite senare, vilket ska bli himla kul! :) Det var länge sedan vi gjorde något ihop, tyvärr kunde inte Hanna komma, men så är det ibland.  Det blir en massa våfflor lite senare vilket jag ser fram emot! Vi hörs senare när brudarna har anlänt! :)

Avslöjande


Första Förbandet


Pappa ♥

Okej, nu ska jag berätta vad jag gjorde i eftermiddags! :) Pappa och några på hans jobb tänkte överraska alla ikväll i Eringsboda med att spela några låtar, det är någon grej med Landstinget som jag och mamma inte fick följa med på. :( De kallar sig för "Första Förbandet". Men detta har varit hemligt, men så idag åkte jag med upp för soundcheck och det gick jättebra för dem, filmade låtarna och självklart spelade pappa trummor som han gjorde i sitt gamla band på 80-talet "Magnus, teachers and friends". Har aldrig hört honom spela en hel låt och blev jätteimponerad och superstolt! :D Synd bara att hans skicklighet på trummor inte gick i arv! :( Hade gärna spelat som han gjorde i eftermiddags! ;) Här nedan kommer några bilder innan jag går och sussar kudden! Imorgon kommer några goa brudar hit! :D Ha det bra!


RSS 2.0