Första Advent!

Då är det redan första advent! Vad har hela året tagit vägen? Hela året har gått riktigt fort och nu är det första advent! Som säkert många andra familjer pyntar vi hemma och det bästa med det är att vi lyssnar på skivan "Absolute Christmas".. Den gula skivan, CD 1 är den bästa, både Whams låt "Last Christmas" och Ulf Lundells "Snart kommer änglarna att landa". Är två skarpa favorit jullåtar enligt mig! :D<3 Det blir nog en vända till stan sedan, men vet inte riktigt när. KHK spelar i Halmstad ikväll och jag kommer hoppas hela dagen och kvällen att vi ska ytterligare tre poäng denna veckan! Vi behöver våra 3 poäng grymt mycket nu eftersom det är 5 lag som konkurrerar om allettan! ;) Så vi måste verkligen vara taggade och spela hårt och snabbt! Kom igen grabbar! Ni fixar det! :) Lycka till!

Ha en bra dag! <3


♥♥♥Busen ♥♥♥



Ett år sedan du lämnade oss nu! Du var en så underbar liten kanin att jag aldrig kommer glömma dig.. Eftersom du var inne i huset som en liten katt så fick vi en bättre kontakt och vi lärde känna dina vanor! När man kom upp på morgonen kom du alltid ochh mötte en. Du satte dig 2cm, framför skafferidörren och tittade in i ekdörren, man gav dig lite mat och kelade dig på nosen. Kelet på nosen kommer jag alltid sakna, du var så tacksam när man kom och klappade dig och jag älskar dig fortfarande grymt mycket.. Jag saknar dig varje dag och varje gång man kommer hem hoppas man att buren med en liten nyfiken kanin som ligger och vaktar sin bur ska ligga där... Men varje gång har man fel, det ligger inte någon liten kanin som man kan kela med. Jag är säker på att du är på en grön äng fullt med maskrosblad och du har det underbart!

JAG ÄLSKAR DIG BUSEN, OCH JAG HADE GJORT VAD SOM HELST FÖR ATT FÅ DIG TILLBAKA!!!! <3<3<3<3<3

Vad säger man?

Vad ska man säga, Amanda har fixat denna videon och man kan ju undra vad hon gör på sin fritid när hon är sjuk! :o<3
Try JibJab Sendables® eCards today!

Tankar inför gymnasiet!

Tänkte ta och skriva lite eftersom jag inte har så mycket att göra. Praoar ju på BB och tycker det är supertrevligt. Det är intressant där och man träffar nya människor hela tiden! Har lite tankar på att bli barnmorska, men kan fortfarande inte riktigt bestämma mig. Det är ett kul jobb och idag fick jag vara med på ett ultraljud! :) Det var jättehäftigt! Att det bara finns teknik till att en kamera kan se igenom huden och bebisen kommer upp på skärmen, det är ju fantastiskt att se. Man ser huvudet, benen, armarna, hjärtat som slår, till och med magsäcken och urinblåsan!! Jag blev så chockad eftersom jag aldrig har sett det live förut! Så coolt! Barnmorska är verkligen ett häftigt yrke, men så fort jag börja tänka på att det kanske är det jag vill bli så kommer tankarna på att bli journalist också fram! Det känns som att jag aldrig kommer hinna bestämma gymnasieinriktning tills februari! Det är verkligen jättesvårt!! :o Hur ska man kunna veta vad man vill jobba med i resten av sitt liv, när man bara är 15 år!? Jag är ju ändå ganska säker och inriktad på att det är omvårdnadsprogrammet eller medieprogrammet som jag vill gå, men har ändå ingen aning om vilken linje jag ska välja.. Eftersom jag har praoat inom båda områderna så har jag ju fått prova på hur det känns att arbeta inom yrkerna och därför kan jag ju utgå från vad jag tyckte om platserna. Men vad hjälper det? Men det har varit jättekul att jag fick chansen att praoa på BB, för det har varit underbart. Har morgondagen och fredagen kvar och jag vill inte tillbaka till skolan på måndag! Skulle verkligen vilja vara kvar på BB om jag fick!!! ;)

Har dessutom jätteont i vänstra armen efter influensasprutan, som jag tog igår! Hoppas att värken snart ska gå över, så att man kan börja göra saker på vanligt sätt! ;) Ikväll är det hockey i Kristianstad och jag hoppas verkligen att KHK vinner denna matchen så att vi får 3 poäng!! Heja på dem ikväll! :D

<33

KHK vann mot Nybro ikväll! :D



VI VANN!!!! :D Det var en riktigt jämn och tajt match mot Nybro ikväll! KHK öppnade de första minutrarna med 2-0 och Nybro gjorde ett mål! Vi spelade grymt bra, säkert och snabbt.. Otroligt att se oss i så bra skick och det var länge sedan vi spelade så här bra! Hade jag vart en hockeyspelare så hade jag faktiskt varit hel nöjd med matchen. Visst saker kan förbättras men grabbarna gjorde en riktigt bra match! Stört härligt att se vårt nyförvärv Steve Yetman göra sin första match i KHK och han satte första målet! Vilken glädje det blev i hallen förrutom i Nybro klacken.. Men dem är nog riktigt sura på bussresan hem. I andra perioden fick vi ett mål bortdömt och jag var så sur, eftersom det såg ut som att den var inne uppifrån oss. Tydligen var den inte det, men tror att detta tände killarna något extremt för vi gör 3-1 och glädjen är stor! :D I tredje händer inte så mycket. Nybro börjar komma in i matchen och vi slarvar mycket. Inte tillräckligt mycket eftersom vi vann matchen! :D Precis när slutsignalen hinner börja gör Nybro mål.. Domarn dömer bort målet och hela Nybros lag blir j*vligt sura! Vikingarna var inte riktigt glada och det blev lite slagsmål, dem visade sin proffesionalitet genom att lämna planen utan att tacka! Dålig stil, säger jag bara! Alla utom en, jag tror det var kaptenen.. Tränaren blev så sur att han slängde in en vattenflaska på isen! Vilket proffs! :O Det visar hur bra tränaren är! ;D <33 ÄR SUPER GLAAD NU I ALLA FALL!!!!!!! :D<33 Tack grabbar för en underbart trevlig kväll! Med vinst, tre poäng och en bra match!

<33 Det Är Vi Som Är KHK!!!

BB och Hockey!

Första dagen på BB idag och det var grymt mysigt och kul! Personalen är jättetrevlig och det är en väldigt mysig avdelning! :) Har ju bara varit där idag, så jag kan ju inte riktigt säga än om jag kommer vilja jobba inom sjukvården i framtiden men det finns på förslag! :) Nu är det ungefär 1 timme och 20 minuter kvar tills matchen mellan KHK och Nybro kommer att börja! Är inte så nervös men det ska bli grymt spännande och trevligt! Man riktigt längtar! :D Jag hoppas att vi kommer vinna ikväll! Vi är värda det och det skulle vara grymt kul att slå Nybro!!

Vi hörs nog efter matchen! <3

Ingen prao!!

Det har inte blivit någon uppdatering de senaste dagarna eftersom jag har varit sjuk! Hade någon sorts influensa över helgen med hosta, snuva och feber! :( Det var verkligen inte roligt. I lördags hade jag nästan 40 grader feber vilket var väldigt jobbigt! Men är på bättringsvägen och jag hoppas kunna vara på min praoplats på onsdag för att sedan kunna gå på hockeyn! :D KHK kommer helt klart vinna!! :D (Hoppas jag i alla fall!) Annars kommer Felicia reta ihjäl mig!! :( Så vi MÅSTE vinna! (A)<3 Så idag har man bara tagit det lugnt och samma sak blir det imorgon! ;) Det värsta med denna sjukdomen är att hostan är så jobbig, så att det känns som att man ska sprängas! :( för tillfället sitter jag och lyssnar på Kiss vilket är väldigt trevligt! :D För alla som har sett Svenska Hollywoodfruar när det gick på trean.  Men som inte har sett parodierna så kommer jag länka två olika avsnitt till youtube! :D

Del 1 - http://www.youtube.com/watch?v=dzhpQF9Cz9k
Del 2 - http://www.youtube.com/watch?v=P6hxdgmndag&feature=related

Lyssna och skratta!!! :D Vi ses <33

Sista provet!

Tyvärr var det ett bra tag sedan jag skrev!! Det har inte blivit av och idag skrev vi sista provet på några veckor eftersom vi ska prao:a nästa vecka! Vilket ska bli jättekul. :D Var på gymnasiemässa idag nere i Östersjöhallen, men blev inte så mycket klokare. Det är grymt svårt att välja, men man har ju några funderingar! ;) KHK har fått en ny spelare, ingen mindre än Steve Yetman! :D Det ska bli jättekul att se honom nästa vecka när vår nästa hemmamatch mot NYBRO är! :D:D Som Vi Kommer Vinna! :D!!!!!

<33

RSS 2.0