Huvudvärk

Vaknade med huvudvärk idag, vilket inte gjorde mig så glad! :( Hatar att ha ont i huvudet. Det blir ju inte bättre när solen skiner på snön så man blir bländad, av att den är så ljus! Usch! :( Det blir kanske en alvedon senare!

Snart är detta lovet slut och det har gått väldigt fort och jag vill inte att det ska vara över. Nu när man kommer tillbaka till skolan sätter alla dumma prov igång! Det är ju jättemånga nationella prov nu som ska göras under vårterminen och inklusive lärarnas egna! Kul för dem, tråkigt för oss! :(

Har i alla fall vilat upp mig jättemycket, med böcker och bara vara hemma och ta det lugnt. Har läst en jättebra deckare av Viveca Sten som skrev helt otroligt bra och spännande! Kan verkligen rekomendera den. Även Denise Rudbergs sista ungdomsroman var jättebra och läste ut den på en dag!! ^^

Idag vet jag inte vad det blir, bara sitta och slappa framför datorn eller med en bok i näven är ju inte helt fel!

Ha det bra! ♥

Vinst..

I eftermiddags avgjordes första matchen av tre mellan Karlskrona och Nybro! Det var jättekul att sitta bredvid Felicia men på något sätt var det konstigt också när Nybro förlorade och jag själv var glad! ;)

Tänker börja med att säga att det är så osportligt och oprofessionellt när Karlskrona vinner och Nybro bara lämnar isen, det var samma sak sist dem var här och dem tackar varken spelarna eller sina supporters! Det är så fräckt att till och med dem yngsta lagen säkerligen tackar varandra efter en match! Dålig stil Nybro, vilka förebilder! :o

Matchen i sig var jättebra, ett bra tempo från båda lagen redan från start och Karlskrona var det första laget att göra mål! Nästan hela hallen jublade och det kändes konstigt när vi reste oss men Felicia satt kvar! Skummt! ;o.. Domaren var väl ingen hljdare, han tog varken Karlskrona eller Nybro spelare och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Han ska inte blåsa sönder matchen men han ska heller inte vifta på armen och inte göra någonting åt det! :( Hatar när det är dåliga domare! Efter första perioden stod det 1-1 och i andra perioden hände inte speciellt mycket, KHK spelade ganska slarvigt men höll ändå Nybros tempo och inga mål skedde. I tredje perioden var jag jättespänd påå hur det skulle gå och när Nybro gör 1-2 blev jag galen! Direkt var jag tvungen att byta stol med Felicia, eftersom hon satt på min säsongsplats och bara några sekunder efter gjorde KHK 2-2. Återigen stod de flesta och jublade och det kändes jätteskönt! Senare gjorde Jimmie Svensson sitt första mål, tidigare hade Joakim Ohlsson gjort båda. Det blev ännu mer jubel i hallen och nu var vi tvungna att hålla ledningen i tre och en halv minut till och det gjorde vi! Matchen slutade och Felicia såg ledsen ut, hon fick gå snabbt eftersom bussen tillbaka snart skulle avgå, direkt efter matchen! Det var jättetrevligt att äntligen få vara på en match tillsammans och mot varandra! En häftig känsla och något som jag sent kommer glömma! ^^







Ska iväg nu till ett par vänner, vi hörs! <3


26 - 02 - 10

Tjenare! :) Har precis kommit hem från en dag hos mormor och haft det störtmysigt. :) Tyvärr var detta sista dagen på lovet! :( Väldigt sorgligt, vill verkligen inte tillbaka till alla sorters prov med mera! Har ingen lust. Känner att jag skrivit väldigt mycket om hockey den senaste tiden, men det händer inte så mycket annat för tillfället! Men det ska bli så spännande imorgon när det är matchen som jag och Felicia aldrig trodde skulle komma! Men nu finns det på vår hemsida, det ska bli så roligt att sitta uppe på läktaren imorgon, alla KHK fans och sedan Felicia, den enda Nybro-huliganen på hela sektion B! ;) Spännande! :D



Annars blir det nog ganska lugnt i helgen! Kollade även på Solsidan ikväll med Felix Herngren och Johan Rheborg m.fl och jag höll på att skratta ihjäl mig! Det är så roligt och dem tar upp väldigt vanliga problem som uppkommer i ens vardag. Konstiga grannar, skumma försäljare mm. Stort + till denna serien! :D Om ni inte har sett den, Se den!!

Lägger även upp en bild på min nya frisyr! ;) Kommer nog bilder på mig och Felicia imorgon efter matchen! :D<3


Lokalsinne?

Jag vet inte vems lokalsinne som är bäst, mitt eller Felicias! Undantag, att hon inte bor här, men ändå! :o Hon kommer ju ner till Karlskrona då KHK ska möta Nybro och vi har sagt att vi ska ses vid entrén, för hon ska sitta uppe hos oss! ;) Kolla in våra bilder!

Min!


Felicias

Redan Fejd

Jaa, vad säger man? Fejden har väl redan börjat, men på ett ganska lågt stadium än så länge! ;)


Godnatt <3


Mysdag i Karlshamn!

Har precis kommit hem efter en mysig dag med familjen i Karlshamn! Hittade två snygga knappar till mitt stickade linne så det är jag väldigt nöjd med. Sedan åkte vi hem till Karlskrona och var en stund hos mormor! :) Nu när jag kom hem och kollade vad det stod i matchen mellan Nybro och Olofström blev jag lite förvånad, hade nästan förväntat mig att Nybro skulle vinna, eller så hoppades jag bara! Men det står 5-2 till Olofström än så länge och det är alltså Nybro, Karlskrona kommer möta i PlayOff. Det är detta som jag och Felicia alltid har drömt om och längtat efter, men nu känner jag bara att jag inte vill! Vår barndröm har blivit verklighet och jag kommer inte klara av detta! :o<3 Jag kommer vara för nervös och hur det än kommer gå kommer det bli något slags bråk mellan mig och Felicia, oavsett vem som vinner kommer den andra bli mobbad pga att ens lag har förlorat! Till helgen hoppas jag det är jag som mobbar Felicia och stolt kan säga: "Ha, vad var det jag sa! Karlskrona är bättre än Nybro", men är lite rädd för att det kommer bli tvärtom! Ödet får utvisa, vilket lag som vinner och vem av oss som blir mobbad!!

<33 (Matchen slutade 2-6 till Olofström)

Sista bilden!

Sista bilden som långhårig på ett tag! Klipper mig och permanentar mig om ca en timme! Detta blir sista bilden och ikväll lägger jag nog upp en bild som korthårig! ;) Vi får se om jag blir som en pudel, men har med mig lite bilder som jag ska visa för frisören!! Förhoppningsvis blir längden på håret totalt lite nedanför axlarna! ;D



hörs senare<3


Norrland!

Sitter för tillfället och går igenom Norrlandsbilderna från i somras, eftersom jag vill ha ut en del på papper för att sedan kunna göra lite scrapbooking! :D Det är väldigt svårt, men fick så sköna och underbara minnen! Jag längtar så mycket tillbaka, till släkten och det lugna, tysta, ljuvliga Norrland! Tänkte lägga upp några underbara utsiktsbilder! Annars är det bara lugnt och skönt med sportlov! Gör inte så mycket om dagarna, förutom att ta det lugnt! :)






Hörs<33


Sportlov!

Äntligen är det sportlov!!! :D Superhärligt!! Ska ta det lugnt, umgås med de närmsta vännerna och klippa mig och permanenta! :D Det ska bli jättekul! ^^ Är så himla sugen på en förändring i håret! Och blir det fel så växer det ju faktiskt ut! ;)

Idag hade vi debatten i skolan och jag och min grupp var ju emot abort, (vilket vi inte är i verkligheten!) Det kändes bra, för vi tyckte vi verkligen hade bra argument, men tror att vi bara landade mellan ett G och ett VG! Skulle vilja veta vad som gjorde att vi inte fick högre! :( Efter skolan köpte jag en jeansjacka, eftersom jag har varit på jakt efter en och nu hittade en ganska normal och lite mörk blå färg! <3 Köpte också garn till ett blivande stickat linne! ^^ Det var denna dagen och nu ska det verkligen bli skönt med en veckas ledighet och ta igen sig!!

Ha det bra. <3

En bra dag!

Idag har det varit en ganska bra dag! Började kl 09.00 med svenska nationella den skriftliga delen. Det kändes bra då och nu när jag har läst igenom den hemma i lugn och ro har jag hittat en del fel. Tyvärr. Mest språkliga grejer t.ex vridna ord, fel uttryck när jag menade något annat och så vidare! Hoppas i alla fall att jag blev Godkänd :) Hela veckan har faktiskt varit ganska lugn men ändå stressig. I måndags hade vi ett nationellt prov i svenska, men då var det läsförståelsen. Den kändes lite svårare eftersom man ska analysera typ allting! :( Men nu är svenska nationella över i alla fall! ^^

Igår var det hockey igen, vilket jag har saknat ganska mycket! Matchen igår var väldigt spännande men ändå så bra! Tre matchstraff-totalt under hela matchen, vilket inte brukar hända så ofta :o. Domarn var ju lite skum om man säger så!! ;) Eftersom Karlskrona vann mot Mörrum igår så går vi vidare till play off oavsett hur matchen på söndag går. :D Frågan är om vi kommer möta Olofström eller Nybro. På något sätt hoppas jag att vi får möta Olofström, eftersom jag och Felicia kan komma i fejd annars! ;) Det skulle vara ganska tungt att möta dem i PlayOff!



Detta var en liten uppdatering! Ha det bra, vi hörs!

Kan heller inte fatta den personen som snodde pengar ur min polares väska idag i skolan! Det är helt sjukt att vi i 9:an som har mest saker ska få behöva använda de minsta skåpen på hela skolan. De som har större väskor får sätta sin väska ovanpå skåpen där folk tydligen går och snor pengar och ställer väskan ute i ett trapphus, för att gömma den! Helt sjukt och jag tycker att den personen som har gjort är feg om han/hon inte vågar erkänna stölden! Väldigt surt! Hoppas du får dåligt samvete, skäms också!!!!


Nationella prov..

Kl 09.00 ska jag skriva nationella prov i svenska. Är jättenervös för hur det ska gå, men jag lovar att skriva ett långt inlägg om vad som har hänt!!! ^^ Hörs senare!

Gårdagen!

Igår kväll var det väldigt trevligt på Michel's när jag, Amanda, Albin, Hanna, Arvid och Annie var där. Vi hade superkul, tyckte jag i alla fall. Åt kebab och drack fanta. Tyvärr var det inte så många som ställde upp på bild!!
:( Tyckte det var på tiden att vi hittade på något tillsammans och är väldigt glad över att vi gjorde det!! ^^ Denna helgen blir det bara att plugga läxor, hemkunskap, musikteori, matte och so - judendomen! Tycker inte att det ska bli kul att plugga hela helgen, men tyvätt måste man! Det är ju snart Sportlov ;D<3 Det ska bli oerhört skönt att ha det!!! (A)

Ha det bra <3


Amanda och Albin :)

Amanda och Jag<3

Fredag igen!

Ännu en fredag och har precis haft No-lektion vilket var lite jobbigt eftersom vi ska ha en diskussion om två veckor och min grupps ämne är abort! Vi är emot, viket känns ganska enkelt! Eftersom jag själv är emot och ibland för. Av vissa anledningar kan jag var för, men oftast är jag emot. På något sätt så känns det otäckt att arbeta om abort och samla argument för det. Snart ska vi ha So, där vi går igenom Judendomen som vi ska ha prov på nästa vecka!! Ikväll blir det förhoppningsvis mycket trevligt, ska och äta med några polare på Michel's och jag hoppas jag får mycket bilder därifrån! ;D<3

Smärta och Grattis!

Sitter för tillfället och har ont i min ryggmuskel (igen) och arbetar på hemkunskapen som ska vara inne på måndag! Den är ganska stor och jobbig, men börjar få färdig all text! Lyssnar även på underbara Thåströms - Karenina som är så sjukt bra! ;D Hade även varit i Göteborg ikväll eftersom Thåström har en spelning där!

Grattis till min idol ALICE COOPER som fyller 62 år idag!!!! :D<3


RSS 2.0