29 - 09 - 10

Jag har ju inte bloggat på år och dar känns det som, men varenda vecka har bara varit en massa prov så pluggandet har varit det enda man kunnat göra! Allt är bra med migannars och jag trivs på omvårdnadsprogramet och det känns fortfarande bra efter 5 veckor.

Ikväll är det äntligen hockey igen, vilket ska bli väldigt trevligt! Karlskrona möter Olofström så det är derby på hemmaplan! Hoppas grabbarna i laget fixar detta.. 3 poäng känns ju inte så fel! ;)


Bild från när KHK mötte ICE-Breakers :)

Ha en trevlig kväll ♥

Nu är det inte Emma som skriver ;)

Hehehe, nej för det är nämligen jag, Felicia, Emmas bästa hockeypolare som skriver ;D hehe. Tyckte att hennes blogg behövde uppdateras lite ;), haha. Nejdå det var faktiskt inte därför jag ville skriva utan jag tänkte mer berätta om hur en bra vän Emma är!
För det är hon verkligen, en bra vän alltså. Hon är den enda person som jag vet att jag verkligen kan prata om allt om. Och då menar jag verkligen ALLT. Har jag något jag vill prata om så vet jag alltid vem jag ska prata med först. Hon förstår, lyssnar och ger råd när hon kan. Och att vi verkligen haft en sak gemensamt det senaste året gör ju inte saken sämre. Vi har kommit så mycket närmre varandra och vi finns alltid där när den andra har det jobbigt. Det är guld värt att ha en sådan vän!♥ En sån borde alla få ha!
Att ha en riktig hockeykompis när man själv är hockeynörd är verkligen hur bra som helst, man kan prata om hockeygrejer utan att hon blir uttråkad, som alla andra mina tjejkompisar blir, haha ;) och eftersom vi håller på olika lag som ligger i samma serie så är det alltid lite extra roligt att hacka på den andra när det går dåligt för hennes lag (KHK) ;D Fast allting är ju såklart bara på skoj och vi har aldrig blivit riktiga ovänner. Vilket jag är väldigt glad över. Jag vill alltid vara din vän, och hoppas att du vill detsamma.♥ Vi har ju våran framtidsplan klar framför oss också och om den skulle bli sann så skulle mitt liv aldrig bli tråkigt och då skulle vi alltid vara vänner. Fast även om den inte blir det så (som kanske egentligen inte är så troligt) vet jag att vi alltid kommer vara vänner ändå :)
Ibland önskar jag verkligen att vi bodde närmre varandra, bara kunna gå in till den andra typ när som helst eller kunna ta en kvällspromenad eller vad som helst! Men nu är det som det är, vi träffas inte så ofta men när vi väl gör det så har vi alltid superkul och man vill aldrig att dagen ska ta slut! Jag hoppas i alla fall att vi träffas snart igen. Förhoppningsvis så kommer Emma upp hit till de småländska skogarna den 10 oktober. För då står en av säsongernas roligaste matcher på schemat, nämligen Nybro-Karlskrona. Kommer som vanligt vara en pirrig match för man vill ju aldrig att ens lag ska förlora och då bli hånad av den andre ;) haha. Menmen, vi får se hur det blir helt enkelt.
Jag skulle verkligen kunna räkna upp hur mycket som helst som gör Emma till världens bästa vän men då skulle ju detta inlägget bli typ 2 meter långt och det kanske skulle bli lite väl jobbigt för er att läsa ;) Så därför tror jag att jag ska sluta här. Men jag vill att ni ska veta att Emma är en alldeles underbar människa. En människa som jag aldrig vill tappa kontakten med. Jag kommer alltid finnas vid din sida, och du vid min♥


Du är bäst vännen♥

Hastigt inlägg

Här kommer ett kort och hastigt inlägg! Allting är bra med mig, jag trivs i klassen och jag trivs i skolan. Men det är så mycket att jag inte har hunnit blogga. Många kurser ska vara färdiga innan v. 44 eftersom vi har praktik efter det. Så därför är det mycket just nu! Hoppas allt är bra med er!?

Hörs...

RSS 2.0