Nyårs-traditioner

Traditioner är ju trots alltid traditioner och en tradition som jag har är alltid att man ska se "Grevinnan och Betjänten" :) Den är så kul och jag tänkte att jag skulle ta och lägga upp den här på bloggen! Ha så kul! :)


Kändisåret!

Det blev inte sista inlägget för i år, tog med mig datorn till stan eftersom vi är hos mormor just nu! Mitt år 2009 var ett bra år.. Lägger upp frågor och svar lite senare men tänkte lägga upp lite bilder på några av kändisarna som jag träffade denna sommaren. :)


En härlig och trevlig Markus Fagervall i Hoglands i somras!

Träffade Robyn i slottsbacken i Stockholm!

En av barndrömmarna. Att få träffa Bamse ;) 

Politikern/Författaren Tomas Bodström på Bokmässan i Göteborg! :)

Några av mina möten i somras och i höstas, en av mina favoriter från 2009 är så klart Thåström, men har inte bilden på min dator! :( Fick i alla fall ungefär 120 autografer till min samling. Ett bra kändisår! Hoppas nästa år blir lika bra! :) 


Gott Nytt År! <3

Det har ju varit ett ganska stort glapp de här dagarna även om det ät jullov.. Har inte gjort något direkt spännande. Bara kopplat av och tagit det lugnt! Några dagar innan julafton satt jag och streckläste "När jag hör din röst". Vilken bok! Den var så svår att lägga ifrån sig på julafton! ;) Julafton i år var väldigt trevlig! Var inne hos mormor på eftermiddagen och farmor och farfar på kvällen! Mina julklappar i år bestod av film och musik, även en massa bra böcker och lite annat smått och gott! :) Hur var er jul? På juldagen var vi som vanligt ute hos kompisar på Sturkö och hade det väldigt mysigt och trevligt!! Pappa och Stefan bjöd på jullåtar, men jag tycker faktiskt att dem kan lära sig några nya låtar till nästa jul! ;) Annandag jul var vi inne hos mormor och åt julskinka! Den var väldigt god i år! :D Idag är det ju Nyårsafton och jag fattar inte hur fort detta året har gått!? :o Undra om 2010 kommer gå lika fort.. Vårterminen i skolan känns ganska tung med tanke på alla Nationella prov som kommer. Men man får göra sitt bästa. Vill även till sommarn gå på en KISS konsert, om man får tag på biljetter.. Det hade varit grymt coolt i alla fall! I hockeyvärlden så hoppas jag att KHK kommer vinna sina matcher nu och gå upp i allettan via bakvägen eller genvägen (hur man nu vill kalla den) ^^ Kan ju hoppas i alla fall! Detta blir nog mitt sista blogginlägg 2009, vilket känns lite sorgligt faktiskt! :( Tack för detta året! :)

Gott Nytt År 2010 önskar Emma Nenzén!!! Vi hörs och ses<3

Äntligen Jullov!

Efter många prov de senaste två veckorna så är det äntligen jullov! Det ska bli jätteskönt att ha tre veckors ledighet. Det har inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, förrutom att KHK inte går till allettan, vilket är väldigt tråkigt! Nybro tog istället den sista platsen med 1 poäng. :( Men sitter för tillfället och bara tar det lugnt vid datan hos mormor. Men nu kan man äntligen koppla av från alla läxor och dyligt. Hörs när jag har något roligt att komma med! :)

Toppenmatch!

Tack för en underbar match igår kväll. Kvällen var magisk.. KHK gjorde oss bortskämda med alla vår snygga mål och man hoppades bara på fler hela tiden! Det kunde blivit fler mål för KHK, eftersom vi hade några riktigt bra chanser. Kul att se oss i denna formen nu i slutet av året eftersom allettan känns väldigt viktig! Det är nu 5 poäng för Nybro att hämta in på oss, vilket känns oerhört bra! (Förlåt Felicia) Spelar vi likadant imorgon borta i Kristianstad så känns det väldigt bra! Matchen igår slutade 10-2 mot Mörrum! Det var en jättebra match av KHk förutom sista perioden osm var lite halvseg, inför tredje ledde vi med 8-1! Oskar Fransson gjorde en bra match med superfina räddningar! Det är inte första gången vi får se Oskars toppräddningar när det blir straff för borta laget. Gårdagen var fantastisk! :) Det var många olika spelare som gjorde mål igår viklet var jättekul, stärkte förmodligen många spelares självförtroende! Håkan Alms mål var riktigt snyggt! Pucken satt där den skulle.. Denna segern kändes oerhört viktig och skitbra! Ett glatt lag kom ut och klappade av klacken. Vi fick även se KHK:s "nya" stjärnskott som spelade inför klacken! :D Tack för en bra match! <33


Mini-Skoog! KHK:blivande stjärna??


Pluggar...

Sitter här vid datorn och pluggar, samtidigt som jag lyssnar på ett band som jag inte har en aning om vad dem heter. Pappa hade med sig en bränd skiva med någon trevlig grupp! Trodde först att det var The Kooks, men det visade sig vara något annat.. Lite skumt. Jag försöker lära in mig EU-frågorna som vi ska plugga in i skallen tills på fredag och jag ska även hitta en fransk nyhet som vi arbetar om! Det är svårt.. Men man får ta det man hittar! Nu är det i alla fall bestämt att vi inte ska åka till London på klassresan, det blir Berlin istället. Först kändes det tråkigt men nu tycker jag att det ska bli roligt! :) Vi ska börja med vår försäljning av saker och kakburkarna som några i klassen ska sälja kommer på fredag! :D Hoppas det går lika bra att sälja kakorna som det gjorde när jag gick i femman! :D Ska nu återgå till pluggandet..

Ha det bra! <3


RSS 2.0