Uppdatering

Har inte haft något att skriva om, så därför har jag inte uppdaterat bloggen! Det enda jag har gjort de senate dagarna är att läsa böcker och ta det lugnt! Får ju inte göra någonting eftersom jag har körtelfeber. Får inte ens bada, vilket suger helt totalt! Jag får inte träna vilket också känns väldigt tråkigt. Men jag accepterar det och tar det lugnt istället. ;) Det är ju det man ska göra på somrarna! :) Hur har ni det på sommarlovet?

Sommarvärme ♥

Sitter framför datorn och det är strålande väder ute. Har läst klart min bok idag som faktiskt var bra! Lite seg i början, men klart läsvärd om man är ute efter något mysigt i sommarvärmen! :)


Boken jag läst nyligen!

Får ju inte simma och bada än pga körtelfebern, men jag hoppas att det kan bli något dopp framöver! Saknar havet.. ♥ Glad för att det varit en del nya besökare på bloggen och jag hoppas ni kommer stanna kvar och följa den! :) Vi hörs ♥


Meningslöst

Har tråkigt så svarade på frågor som jag hittade på Felicias blogg! :D


SENASTE

1 - Kompis du träffade: Amanda och Carro
2 - Person du pratade med: Amanda
3 - Du fick sms av: Erik
4 - Du kramade: Amanda
5 - Kläder: Blommigt linne och svarta jeans
6 - Bättre än igår: Nej, det tror jag inte

IMORGON

7 - Är det: Söndag
8 - Planer: Inga en så länge
9 - Händer imorgon: Som sagt, inga planer

FAVORIT

10 - Nummer: 3, 22 och 59
11 - Färg: Svårt, färglatt
12 - Årstid: Sommar
13 - Saknar du någon: Jajamen, hela tiden
14 - Humör för tillfället: Blandad

FRÅGOR & SVAR

15 - Det första du gjorde imorse: Kollade på Baywatch och åt frukost
16 - Vad åt du sist: Falukorv och stuvade makaroner
17 - Vad irriterar du dig på: Falska människor
18 - Tror du på distansförhållande: Ja, det gör jag
19 - Vem tänker du på just nu: En hemlig person
20 - Tror du att personen tänker på dig också: I mina drömmar: ja. I verkligheten: nej
21 - Var reste du sist: Berlin
22 - Vad gjorde du igårkväll: Vilade
23 - Liknar du din mamma eller pappa: Mest pappa
24 - Ler du ofta: Jag tror det
25 - Välj en (Kärlek,Skönhet elr Kreativitet): Kärlek
26 - Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna: Självklart
27 - I vems säng sov du i inatt: Min egen
28 - Vilken färg har din tröja: Ljus med röda rosor

SORG

29 - Har du nånsin gråtit så tårarna tagit slut: Oh ja, fler än en gång
30 - Har du nånsin gråtit dig till sömns: Japp
31 - Gråter du när du skadar dig: Ibland, svär i alla fall ;)


LYCKA

32 - Är du en glad person: Oftast
33 - Önskar du dig vara lyckligare: Jag är ganska lycklig, men visst kan bli ännu lyckligare
34 - Är lycka överskattat: Verkligen inte..
35 - Kan musik göra dig glad: Det är underbart!!!!

KÄRLEK

36 - Har någon annan än din familj sagt"jag älskar dig": Jaa
37 - Har du nånsin sagt "jag älskar dig" och menat det: Ja
38 - Har din älskling någonsin sagt att du är konstig: Nej :S
39 - Är du nöjd med ditt kärleksliv ?: Nej, det händer inte så mycket på den fronten

HAT

40 - Vem hatar du verkligen: Ingen jag nämner namn på
41 - Har du nånsin gjort en hatlista: Tror inte det
42 - Är du en mobbare: Verkligen inte
43 - Har du varit så arg på någon att du börjat gråta: Tror inte det
44 - Har du blivit sviken nångång: Oh ja
45 - Gillar du skolan: Ibland
46 - Favoritämne: Eng pga läraren, Bild pga ämnet
47 - Värsta ämne: Alla är okej
48 - Har du spytt i skolan nångång: Nej
49 - Är skolmaten god: Oftast inte

Utmanar

De som vill..

Hoppas ni alla har en bra kväll! :) ♥


Biosugen

Blev lite besviken när jag letade efter en film som jag ville se på bio och så upptäcker man att den inte går i Karlskrona. Mycket besviken faktiskt. Jag och en kompis hade tänkt att gå och se "Dear John", men nu vet jag inte hur det blir. :s Får väl vänta på den tills den finns på DVD. :( Tråkiga Karlskrona... Samma författare som har skrivit "The Notebook" som är värd att se och falla några tårar på. :) Fortsatt trevlig midsommar.




Glad Midsommar

Glad Midsommar till er alla! Hoppas ni får en bra dag! :D ♥


24 - 06 - 10

Körtelfebern känns mycket bättre idag, men det är riktigt tråkigt att vara sjuk. Sitter på pappas jobb och tar det lugnt efter att vara sista dagen på sjukhusets sommatskola! Cash intjänade på detta, inte fel! ;) Men det har varit kul och väldigt intressant.

Senare idag blir det att gå på lövmarknaden (tradition i Karlskrona) med några kompisar. En vecka sedan vi sågs sist! ^^ Skönt att få träffa dem igen. ♥


Diagnos ställd

Var ju på vårdcentralen idag och när jag var där så pratade jag först med en läkare och senare så tog jag ett halsprov som visade att jag inte hade halsfluss. Vilket jag hellre ville haft än den diagnos jag nu fått. Allting tyder på körtelfeber även om blodprovet inte visade något sådant. Men det kan tydligen ta några dagar innan man ser viruset. Blev lite lack på detta och kände mig ännu sämre. Får ju inte göra någonting knappt. Inte anstränga magen eller någonting! :( Det känns lite tråkigt, en halsfluss hade ju vart rena pissinilen jämfört med detta! :( Sen kommer jag nog ha ont i halsen i upp till tre veckor och det känns ju också kul! :( Denna sommaren känns ganska förstörd på många sätt eftersom det inte bara påverkar mig utan hela familjen.

Förlåt även för att jag aldrig lägger upp nya bilder, men har funderat på det och sen har det inte blivit av. Nu lär det väl dessutom bli lite sämre uppdatering eftersom jag är sjuk. Får se hur det går med detta.

Hörs ♥


Mot vårdcentralen

Då är det dags att göra sig i ordning. Snart blir det att åka till vårdcentralen och få halsen kollad, kollar man svalget i en spegel ser man att det är väldigt svullet och rött. Det ser riktigt läskigt ut och jag fattar verkligen att det gör ont! :( Tyvärr finns det nog bara en utväg på denna skiten och det blir väl pencilin! :(

Hörs senare! ♥

Hemma igen

Hemma efter en mysig helg i Stockholm, därför ingen uppdatering. Dock har jag varit sjuk hela helgen och är sjuk så därför fick vi ta det lite lugnare och kunde inte hälsa på kusinen som vi hade tänkt ringa när vi ändå var uppe! Men men, har väldigt ont i halsen för tredje dagen i rad och nu börjar det bli riktigt jobbigt! :( Har dock varit på sommarskolan på sjukhuset idag, där även före detta galärenelever var med! :D Kul att träffa er igen! Kommer tjäna lite pengar på detta och det är ju verkligen inte fel. Ikväll blir det att vila halsen och softa framför tv:n med en bra film.

Ha det ♥


Skolavslutningen

Här kommer videos från skolavslutningen igår! :)








Sommarlov

Det känns inte som att sommarlovet har börjat, men det har det! Solen skiner och snart blir det att ligga ute i solen. Sitter för tillfället och kollar bloggar för att få någon insperation till ny design. Men orkar inte ta tag i det. Headern är värst! :( Är nöjd med den jag har, men vill på något sätt förnya upp hela bloggen! Har ju ett sommarlov framför mig! ;) Sitter och lyssnar på ett nytt band som jag funnit och det heter Social Siberia. Ganska lugn musik, men det kan vara skönt det med! ^^ Nehe, solen och boken kallar! Ha det bra..


Grundskolan är över

Jaa, då har man gått ut grundskolan och det känns väldigt konstigt! Överallt bland vännerna på facebook ser man att skoltiden på Galären nu är över. Det är den ju med, men det känns obegripligt! Det har inte gått in i huvudet att det är sommarlov och att gymnasiet väntar till hösten. Riktigt otäckt. Dock blev det inte så mycket bilder från ikväll utan filmade mest.. Filmerna kommer att dyka upp här på bloggen inom snar framtid.. :) Kommer att sakna er i 9:an på Galären KoM.. Det har varit underbart att fått lära känna er under dessa tre åren och vänskapen ska vi fortfarande behålla!!! ♥♥♥♥♥

16 - 06 - 10

Ikväll är det skolavslutning, riktigt härligt med sommarlov, men vill inte sluta 9:an pga alla underbara människor man har lärt känna under dessa tre åren! Kommer alltid minnas er.. 9:an har gått riktigt fort och det känns som att man började igår! Men ikväll är avslutet på det och till hösten blir det gymnasiet.. Lite läskigt faktiskt!

Solen skiner och vädret är verkligen inte helt fel.. Har längtat efter detta, ska bara lägga upp några bilder från balen sen ska jag ut och försöka få lite färg! :)


Jag, detta året


Amanda, Jag och Nathalie <3


Albin, Amanda, Jag, Hanna, Nathalie och David


Ramdalagänget: Jag, David och Inga


Albin, Amanda, Carro, Jag, Tim, Erik och Pontus


Galärengalan 2010

Snart börjar Galärengalan, eller rättare sagt kl 18.00 och detta året är vi på Sliver. Den nyöppnade nattklubben i Karlskrona! :) Det ska bli jättekul och jag hoppas att vi alla kommer få en trevlig kväll. Har precis fixat naglarna och jag hoppas verkligen att stenarna ska hålla sig på plats, blir galen annars! Vilket jag inte vill bli ikväll! ;) Kommer ha min Zara klänning som jag köpte i Berlin med öppen rygg och bild på den kommer senare.

Tiden rinner och just nu hinner jag inte skriva mer! Hörs..


Nattinlägg

Nu är det natt, men orkar inte gå och lägga mig, har ingen lust så det får bli ett nattinlägg! Någon gång ska vara den första! ;) Vädret här är stor skillnad jämfört med Berlin, igår (fredags) var det mulet och det regnade när vi var på Dragsö med skolan. Gjorde bara klassaktiviteter och jag vet att min grupp vann tipspromenaden! :D Tänkte inta sovposition nu och hoppas att man kan somna, annars får man ta och läsa lite i en tidning.

Imorgon blir det tjejkväll! :D

Sovgott! <3


Hemma från Berlin

Hemma från Berlin och är riktigt trött! Sov mellan 7 och 14 och det var ju inte helt fel! ;) Har inte lagt in alla bilder än, men det kommer att dyka upp en del! ^^ Det blev en del nya kläder och en ny favoritaffär.. :D Som sagt det kommer att komma upp en massa bilder, men kameran är urladdad och orkar inte göra detta ikväll! ;) Sorry..

Härligt att vara hemma igen, men har haft en sådan underbar tid i Berlin och dagarna bara rusade iväg! :( Vädret var underbart med sol och ingen vind. Uppemot 30 grader alla dagar. :) Ikväll blir det att ta det lugnt och sova! Inte helt fel ;) Ha det bra


Hajk-bilder


Karan och Cissi på campinghumör! :D


Kämpaglöden för Erik är enorm!


Bar grus till vår blivande eldstad! Det var varmt denna dag!


Siri! :)


Glada campare!


Siri, Inga och Julia! :D


Emelie och Yvonne på skogshumör! :D


Tim, satt med gitarren! :)

Bilder från hajken kommer nu, om ungefär 40 min blir det Berlin! <3


SOMMAR

Äntligen är det sol och det är riktigt varmt ute! :D Idag är ju hela 9:an på Rosenholm och ska sova där i natt.. Dock kan jag inte sova över där i natt eftersom jag är astmatiker och allergisk och sticker ju till Berlin på söndag. :D Men hjälpte dem andra med att fixa en eldstad vid deras vindskydd och dem fick till det ganska mysigt! :) Bilder från detta kommer att dyka upp innan Berlinresan! :D Kan dock inte skriva mer nu..

Hörs..


Godnatt

Kvällen närmar sig och jag börjar bli mer och mer sömnig! Haft över 20 besökare på bloggen idag och är riktigt glad över det! :D Innan jag somnar tänkte jag och mamma titta på 90210 och det ska bli riktigt mysigt! ^^ Lite saker som har hänt ikväll, men det ska nog lösa sig, förhoppningsvis! :) Ha en bra natt! <3


David sjunger

Här kommer ännu en film från våran musikal!! :) Det är i slutet av den när Henrik (David) sjunger slutsången till Tilda (Cissi) som han gillar.. Han sjunger Jason Mraz - Im Yours.


RSS 2.0