Matchen i bilder.

Lägger ut några av bilderna som jag tog under Karlskronas annorlunda match mot Kungälv.




Givetvis så var första perioden lite temperamentsfull och lite slagsmål hör väl till!


Det otäcka inträffade.




KHK:s Petter Henning är sjukvårdare och var vid Johans sida hela tiden.




Så här låg pucken på isen i 19 min & 17 sek.


Erik Belin blev matchens lirare och gjorde en riktigt bra match ifrån sig, med 4 poäng.


KHK tackade de få som var kvar när matchen fick sitt riktiga slut!


Helg igen!

Fredag igen och denna veckan har gått väldigt fort! ;) Inte så mycket läxor denna veckan men man har ändå fått plugga för längre sikt! Nu äntligen har vi börjat få ordning på kläder som vi ska ha till profilen (musikalen). Vi har börjat göra kjolarna och det är så kul att få göra något kreativt. :)

Nu ikväll blir det att bara ta det lugnt och jag har också fått upp ögonen för ett band. Nämligen 70-talets Ramones. ;D Det är kul när man hittar nya grupper. ^^

Ha det bra, imorgon kommer Felicia hit och då blir det hockey-snack!!:D<3

Rapport!

Kungälvs spelare Johan Svensson som blev skadad igår på hockeyn i Karlskrona. Hade fått en hjärnskakning och kunde därmed lämna Karlskrona och åka hem till Kungälv! Skönt det! Hoppas han blir bättre! :)

Lägger in videon som KHK la ut på hemsidan igår om Erik Belins uttalande samt filmsekvenser där man ser hur det gick till!!


Vilka hjältar!!

Hej bloggen! Har precis kommit hem efter en ganska annorlunda match. En otäck match men man inser verkligen vilka hjältar det finns! Dagens match var mellan Karlskrona och Kungälv. En match som KHK var tvungna och vinna och det var en match som var väldigt bra!! Karlskrona spelade jättebra och efter första perioden stod det 3-0 till oss. Andra perioden fortsatte väldigt bra, lite bråk och sådär men annars ingen större fara. Oskar Fransson höll nollan och efter andra perioden ledde vi med 6-0. Allt var frid och fröjd och man var spänd att se den sista perioden denna kväll. Men något hände efter bara 43 sek. Ungefär tiden 0.38 fick KHK:s Erik Belin pucken och gjorde ett snyggt mål, det blev 7-0. KHK-fansen hade en glädje i någon sekund. Klockan var stannad på 0.43 och hela hallen var tyst. Alla höll andan. För Belin och Kungälvs spelare nr. 55 Svensson åker in i sargen. Belin flyttar sig men man ser att han har ont, för det tag ett tag innan han reser sig. Svensson rör sig inte och ligger helt stilla på isen. KHK:s kiropraktor kommer in på isen så fort spelarna vifftar in henne. Men man ser inte sjukvårdarna. Till slut kommer dem och någon ringer ambulansen. Svensson ligger fortfarande och det känns väldigt otäckt, men när han rörde lite på benen, kände jag mig en aning lättnad. Till slut när ambulansen kommer, tar dem det väldigt försiktigt. Ambulansmännen lyfter upp Svensson på en bår och hela hallen applåderar. Sedan kom den ganska oväntade dommen. Karlskrona och Kungälv beslutar att man kommer släppa pucken men man kommer inte spela. Vi vann alltså med 7-0, nedsläppet kom, spelarna som var utvisade kom ut och matchen stod still. Pucken låg i mitten och folket på läktarna gick. Matchen var inte slut men ingen kunde göra något ändå. Några var kvar och kollade. Jag t ex, och man följde Gislaved - Krstianstads match på storbildskärmen och det blev helt plötsligt 4-4 i en match där det har stått 4-3. Men 5 sekunder innan matchen är avgjord så gör Gislaved 5-4. I vår hall jubblar alla som är kvar. Denna kvällen kan man säga var ganska otäck, men man fick verkligen se vilkar hjältar sjukvårdspersonalen var ikväll.

Bilder kommer när kamerorna är laddade! <33

Uppdatering!

Ett tag sedan jag skrev, i alla fall nästan en vecka! Det har ju hänt lite sedan dess. KHK har haft en hemmamatch och en bortamatch. Vi vann båda matcherna och man kände en extrem glädje för spelarnas skull! :) Skolveckan har varit ganska lugn men ändå en del läxor, givetvis! Idag var det en väldigt lugn skoldag, slutade 13.30. :D Men det blev ingen hemgång då. Var kvar i stan och gick i affärer, eftersom jag, Amanda och Carro skulle gå på bio! Jag ville se "Snabba Cash", vilket inte dem ville. Dem ville se "Avatar", som jag var lite emot i början eftersom jag inte är någon Science Fiction person, men nu efter några timmar minns jag den fortfarande! Jag tycker den var riktigt bra. Den var proffsigt gjord och verkligen välarbetad! Den var gullig även om karaktärerna var blåa. Den var spännande och sedan känslan av att se en film på bio, med stor skärm, högt ljud och kompisarna som sitter bredvid mig och undrar vad jag tycker. 2 tim och 41 min. Jag ångrar dem inte, på något sätt skulle jag gärna se om den! 

Nu är det ganska sent och jag är trött efter denna veckan! Underbart härligt att bara få krypa ner i sängen och veta att man får sova ut imorgon!

Sovgott <3

Hasslö ikväll!

Kvällen igår var väldigt bra, det var trevligt hos dem vi var hos och det blev också ganska sent! ^^ Nu på förmiddagen blir det att hänga upp några tavlor hos en som nyligen har flyttat så det blir nog ganska lugnt! :) Ikväll blir det Hasslö och en mysig kväll med Amanda och Carro! Denna kvällen har vi längtat efter att den ska ske och äntligen blir den av! :) Så det ska bli väldigt kul! :D<3

Hörs<3

Fredag kväll!

Nu har man tagit säg igenom första skolveckan detta året.. Ganska jobbigt eftersom vi fick en jobbig franska läxa som jag gärna hade sluppit! Har även problem med ryggen vilket inte är speciellt kul eftersom det värker och gör ont i den! :( Eftersom jag har skolios. (stavning?) Alltså att ryggraden är sne, så har jag tydligen fått extremt anstrända och spända muskler! Fattar inte hur jag har fått det, men ont gör det! Så nu ska jag göra några övningar i två veckor och jag hoppas så mycket att det ska gå över med hjälp av dem! Ikväll blir det att dra till några vänner, så hoppas allt blir bra! :)

Ha det bra<3

Förlust!

Tyvärr blev det ju ingen vinst för KHK igårkväll. Det känns ganska surt att vi återigen förlorade mot Halmstad. Denna gången med 3-1.. För KHK:s del så hoppas jag att Kristianstad förlorar sin match på söndag!!!!! Nu ska det i alla fall bli väldigt skönt att sova! :) Sista dagen på jullovet! :(

Godnatt och Sov sött<3

Grr..

Sitter för tillfället framför datorn och är lite hysterisk. KHK spelar borta i Halmstad ikväll och det enda som står på den enda sidan man kan följa är det här..

Kan ingen tänka sig att skriva något om hur det går för KHK så att man kan fälja matchen bättre än det här? :o.. Och varför gör dem aldrig mål i PowerPlay när Halmstad har i alla fall en man utvisad? Skärpning.. Nu vill vi ha mål för Karlskrona! :D

Sammanfattning.

Hade inget att göra och när jag hittade en sammanfattning av 2009 på Felicias blogg, så gjorde jag den! Sorry att den kommer 7 dagar för sent! ^^

2009



ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig? Väldigt bra, när jag tänker efter.
Bättre än förra året? Ja, det tror jag!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Japp, konstlägret och mitt möte med Kungen.
Har du flyttat under nollnio? Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Jadå! Som Eld – Imperiet.
Har du druckit alkohol? Ingen kommentar
Varit full? Verkligen inte. Har kul utan alkohol!
Har du kysst en främling? Nej.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio?
Den kunde varit bättre.
Har du strulat med någon? Nej.
Har du varit kär? Jaa.
Är du kär just nu? Det ror på hur man ser det.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Jaa.
Har någon sagt jag älskar dig till någon? Jadå.
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej, men jag har önskat att jag hade det!

SORG & HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej.
Har någon i din släkt avlidit? Nej, som tur är.
Har du slagit någon med knytnäven? Nej.
Har du bitchlapat någon? Inte vad jag vet.
Har du varit i slagsmål? Nej.

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?
Självklart.
Isåfall vad? Det behåller jag för mig själv.
Har du skämt ut dig? Jaa, tyvärr..
Har du ljugit för en vän? Nej.
Har du vait ute en hel natt? Tror inte en hel.
Har du blivit tagen av polisen? Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av motsatt kön? Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Ja.

SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? Friskolan Galären - KoM
Vilken klass? 9A.
Har någon varit elak mot dig i skolan? Nej.
Haft alla rätt på ett prov? Nej, bara läxförhör, hade ett fel på ett prov.
Haft IG? Nej.

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner?
Jaa, Alva!
Har du förlorat en vän? Inte vad jag vet.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Det ror på hur man ser det.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej.
Har du ljugit för en bästa vän? Verkligen inte.
Har du många killkompisar? Ja, en del!


Snö :(

Ute är det riktigt kallt och det snöar nästan hela tiden. Hur mycket ska det komma? Kan det inte sluat snart? :( Är nog ingen vintermänniska.. Allt är så mörkt och kallt, men har man tillräckligt med kläder på sig, så är det okej!
Igår var det årets första hockeymatch, vilket kändes helt underbart. Eftersom mamma fick en ny kamera i julklapp, där man kan bestämma slutartiden så var det helt underbart att få prova den igår. Ljuger nog inte om jag fotade runt 270 bilder! :o Väldigt mycket, men man har ju ett intresse! :) Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, bakade med mamma, annars har jag suttit vid datorn och lyssnat på Thåström. Hans nya samlings-cd är riktigt bra! :D (Om man gillar Thåström) Ikväll blir det nog att gosa ner sig i soffan och läsa en bok. :)

 
Efter ca 2 minuter klämde Karlskrona in sitt första mål bakom Gislaveds målvakt. Till slut blev det 6-0 och det kändes bra att vinna med många mål! :D


MÅÅÅL!!

Bra att Belin klämmer till motspelarna rakt i sargen! :)

Kalas-outfit!


Kvällens outfit blev såhär! :)<3 Ha en trevlig tisdag-kväll!

Kalas! :)

Hej, idag så har jag varit inne i stan och kollat runt lite i affärena.. Var på jakt efter ett silverarmband där man kan samla på silverberlocker, men alla berlocker är så stora och klumpiga. Så det blev inget sådant än.. 
Ikväll ska vi fira en vän till familjen, vilket ska blir väldigt trevligt, har inte bytt om än och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Så jag får dra en runda i garderoben. ;) Under eftermiddagen har jag ritat klart min teckning och förändring av Snövits filmomslag. Har bara ritat klart i blyerts så måste ta och färglägga den innan den är helt färdig, men lägger nog upp en bild på bloggen då! :) Har suttit och förändrat min blogg också som ni ser! Blev lite trött på den gamla! ^^ Men måste ta och fixa mig nu..

Vi ses och hörs<33

Grattis till KHK spelarna Erik Belin och Victor Ringberg som båda fyller 23 idag! :D<3

2010

God Fortsättning till alla! Idag känns det verkligen inte som att det är ett nytt år! Jag vet inte vad det är som gör det, men det känns inte som någon skillnad! Kommunens firande på den lilla ön mitt emot Idrottshallen var jättefint! :) Det var många fina raketer och det var en ny som var i olika färger, fick till en bild som är här nedanför och är väldigt nöjd med den! ;) Idag blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt, kanske se på någon film senare, vi får se! Nästa vecka är det sista jullovsveckan och det hade varit skönt med några veckor till där man får vara ledig! Vi hörs! <3


RSS 2.0