Röntgen

Haft en riktigt mysig dag idag. Stressade som bara den imorse eftersom jag försov mig, men hann precis till det att psykologilektionen började. Lektionen gick ganska fort och efter det så var vi på röntgenavdelningen i Karlskrona på studiebesök vilket var riktigt intressant. Fick se en massa bilder på skelettet och dem berättade om sitt yrke. Kände att det kanske kan vara något för mig, men det är ju ganska svårt att säga nu.

Jag fick även se min egna bild på min ryggrad som jag röntgade år 2008 eftersom den är lite sned. Konstigt att se sin egna, men ändå ganska häftigt!


Ex på en sned ryggrad, ej min.


Stroke i hjärnan. Det mörka fältet är proppen. 

Slutade tidigt och var hemma vid klockan 13. Tog det lugnt ett tag och sedan gick jag, mamma och Micki i skogen och plockade svamp. Riktigt mysigt i härligt solsken. Har pluggat i stort sett hela kvällen, dels på omvårdnad men har även börjat med lite idéer till min psykologiuppsats. Nu får det räcka för ikväll!! :)

Ha det bra ♥


Bokmässan 2011

I helgen var det bokmässa i Göteborg. Jag och familjen ink. vovve åkte dit och det var väldigt trevligt. Bodde lite utanför Götet, på ett jättebra hotell. Så klart var vi ju mest inne i stan och hittade en massa kändisar mm. Som vanligt är alla jättetrevliga mot mig och det är så roligt att träffa alla människor. Lägger så klart upp några bilder på mig och kändisar! 

 
Jag och Dolph Lundgren


Jag och hollywoodfrun Maria Montazami


Jag träffade även tyskan Nina Hagen, trevlig som bara den!!


Nobelpristagaren, Herta Müller


En trött liten Micki <3

Pluggkväll

Sitter och pluggar ikväll. Har bara varit i skolan i två veckor och några dagar och jag börjar redan bli trött på alla läxor. Fick för mig att skriva ett inlägg här som någon slags mini-paus. Micki var uppe i knäet för en stund sedan och tänkte lägga upp en bild. Han är för mysig vår lilla hund. Återgå nu till min engelska-läxa som jag inte alls har lust att göra.

Puss


RSS 2.0